Spiritualitate

7 LUCRURI CARE VĂ AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIE DIN PUNCT DE VEDERE AL FIZICII CUANTICE


Vibrația în fizica cuantică înseamnă că totul este energie. Suntem ființe care vibrează la anumite frecvențe. Fiecare vibrație este echivalentă cu un sentiment și în lumea „vibrațională”, există doar două tipuri de vibrații, pozitive și negative. Orice sentiment te face să emiți o vibrație care poate fi pozitivă sau negativă.
1 – * Gândurile *
Fiecare gând emite o frecvență către Univers și frecvența respectivă revine la origine, atunci în cazul în care, dacă aveți gânduri negative, de descurajare, tristețe, furie, frică, este tot ceea ce vă revine. De aceea este atât de important ca tu să ai grijă de calitatea gândurilor tale și să înveți să cultivi gânduri mai pozitive.
2 – * Companiile *.
Oamenii din jurul tău îți influențează direct frecvența vibrațională. Dacă te înconjori de oameni fericiți, pozitivi, hotărâți, vei intra în acea vibrație, acum dacă te înconjori de oameni care se plâng, pesimisti, fii atent! Ei bine, este posibil să vă scadă frecvența și, în consecință, să vă împiedice să faceți ca Legea Atracției să funcționeze în favoarea dvs.
3 – * Muzica *.
Muzica este foarte puternică. Dacă ascultați doar muzică care vorbește despre moarte, trădare, tristețe, abandon, toate acestea vor interfera cu ceea ce vibrați. Acordați atenție versurilor muzicii pe care o ascultați, deoarece aceasta vă poate reduce frecvența vibrațională. Și ține minte: atragi în viața ta exact ceea ce vibrezi.
4 – * Lucrurile pe care le vezi *.
Când vizionați emisiuni care abordează nenorocirea, moartea, trădarea etc. creierul tău acceptă asta ca realitate și eliberează o chimie întreagă în corpul tău, determinând frecvența ta vibrațională să fie afectată. Vedeți lucruri care vă fac bine și vă ajută să vibrați la o frecvență mai mare.
5 – * Mediul *.
Indiferent dacă sunteți acasă sau la serviciu,dacă petreceți multă vreme într-un mediu dezordonat și dezorganizat vă va afecta și frecvența vibrațională. Îmbunătățește ceea ce este în jurul tău, organizează-ți și curăță-ți mediul. Arată Universului că ești apt să primești mult mai mult. Ai grijă de ceea ce ai deja!
6 – * Cuvântul *.
Dacă de obicei vă plângeți sau vorbiți rău despre lucruri și oameni, acest lucru vă afectează frecvența vibrațională. Pentru a vă menține frecvența ridicată, este esențial să eliminați obiceiul de a vă plânge și a vorbi rău despre ceilalți. Deci, evitați să faceți drame și să vă victimizați. Asumați-vă responsabilitatea pentru alegerile vieții voastre!
7 – * Recunoștință *.
Recunoștința vă afectează pozitiv frecvența vibrațională. Acesta este un obicei pe care ar trebui să-l încorporezi în viața ta chiar acum. Începeți să mulțumiți pentru toate, pentru lucrurile bune și cele pe care le considerați că nu sunt bune, mulțumiți pentru toate experiențele pe care le-ați trăit. Recunoștința deschide porțile pentru ca lucrurile bune să curgă pozitiv în viața voastră.

close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow