Calatorii Spirituale

Cea mai fascinanata calatorie este calatoria catre Sine! Există atât de multe locuri speciale din punct de vedere energetic pe planetă, încât merită ca măcar o dată în viață să alegi o călătorie spirituală într-o destinație sacră. Într-o călătorie inițiatică, înveți despre tine și despre infinitele tale posibilități, înveți să te conectezi cu alte culturi, cu anumite tradiții spirituale, înveți să cunoști energetica locului și să te conectezi cu energia specifică, și începi să trăiești experiențe spirituale autentice înălțătoare.

SĂRBĂTOAREA LUMINII

CENTRUL INTERNAȚIONAL DE METAȘTIINȚĂ, DEPARTAMENTUL DE CERCETARE ȘI DEZVOLTARE A PSIHOLOGIEI ȘI PARAPSIHOLOGIEI împreună cu FUNDAȚIA ENERGIA NOUĂ organizează:

Călătoria spirituală de ”SĂRBĂTOAREA LUMINII” în Dobrogea de Nord

21 – 22 martie 2020

Această călătorie spirituală de vindecare și reconectare este o experiență spirituală unică ce se concentrează pe accesarea naturii noastre reale și autentice, este un moment plin de magie și mister, este oportunitatea pentru renașterea profundă a Spiritului întru Lumină, oferită de Univers ființei umane ce caută trezirea completă a Naturii Sale Divine.

În perioada aleasă, 21 – 22 martie 2020, perioada Echinocțiului de Primăvară, Universul este dispus să își reveleze misterul și magia, deschizându-zi poarta către realitatea adevărată, către Splendoarea Eternului Divin.

Acolo unde legendele sunt vegheate de măreția Munților Hercinici, cei mai vechi munți ai Europei și unde enigmele se împletesc cu mărturiile reale ale localnicilor, Dobrogea de Nord, ne întâlnim cu bucurie, timp de 2 zile, pentru a ne acorda cu energiile înale ale acestor locuri magice dar și cu energiile ce se revarsă din abundență în această perioadă.

Puțini sunt cei care știu importanța acestor momente magice. Sunt două momente magice în cele două zile, momente cu care ne vom conecta prin meditație și rugăciune. Aceste două momente sacre magice sunt ”chei” prin care ființa poate realiza salturi de conștiință, accesul către Spațiul Eterului fiind în acele momente deschisă.

sarbatoarea luminii
sarbatoarea luminii

Itinerariul acestei călătorii inițiatice cuprinde în prima zi atingerea punctului energetic sacru SFINXUL DOBROGEI corelat cu primul moment magic al Echinocțiului de Primăvară, unde se va realiza o tehnică unică de conectare cu Energiile Înalte ce se vor revărsa din abundență în acele clipe și în acel spațiu sacru.

În cea de-a doua zi vom parcurge un traseu inițiatic sacru ce cuprinde accesarea energiilor sacre din situri și cetăți străvechi dacice dar și mănăstiri unicat așezate în triangulație.

Pentru că Universul se dezvăluie pe Sine, și TU poți să îți trezești conștiința, să ieși din somnolența profundă colectivă și să beneficiezi de această Poartă către Divinitate.

În această perioadă de grație se produce o profundă renaștere a Spiritului, renastere care vine cu o cunoaștere și grație miraculoasă. Este important să trăiești conștient acest moment pentru a aduce claritate în conștiința ta dar și transformare și înălțare.

În timpul călătoriei spirituale, se va genera o energie de o vibrație foarte înaltă în ființa noastră, pe care o vom putea investi, conștient, în toate acțiunile care urmează în viața noastră.

În această perioadă are loc o modificare în mișcarea energiei corpului, iar această schimbare a sensului fluxului energetic poate fi resimțită din plin.

Echilibrul LUMINĂ – ÎNTUNERIC se va instala și în corpurile noastre (în sufletele și mințile noastre) eliberate de stagnări, ușurate de reziduurile deja arse, favorizând noi începuturi și permițându-ne o nouă perspectivă asupra vieții.

Suntem ființe vii și SUNTEM O PARTE COMPONENTĂ DIN NATURĂ.
SUNTEM INFLUENTAȚI DE TOTUL DIN NATURA DIN CARE FACEM PARTE.
Tranzitele ”astronomice” au fost dintotdeauna importante pentru daci, pentru populația străveche ce locuia pe teritoriul României,erau momente sărbătorite de sacerdoții daci și erau marcate în toate templele dacice.

Când ”ne acordăm” prin conștientizare cu evenimentele importante ale Naturii – ne aliniem cu înțelepciunea strămoșilor noștrii și ne ”conectăm” prin timp și spațiu cu toată armonia și iubirea pe care dacii de demult încercau să le insufle oamenilor acestui teritoriu.

Vă invităm să ne pregătim cu toții pentru ”Începutul Noii Vieți” – ca și cum ar fi Începutul unei noi AVENTURI A VIEȚII – relaxând prin rugăciune și meditație mintea și sufletul și detașându-ne cât mai mult de ”energia agitației” care va cuprinde lumea din jurul nostru. Și încercați să stați ”conectat” la propria INIMĂ și la LUMINA/IUBIREA din ea.


Pentru mai multe informații și înscrieri:

Telefon: 0773.312.493
Mail: gaiu_eusebiu@yahoo.com

close