Cum se manifestă deochiul și cum îți dai seama dacă ești atacat energetic. Parapsihologul Gigi Chivu explică
Actualitate

Cum se manifestă deochiul și cum îți dai seama dacă ești atacat energetic. Parapsihologul Gigi Chivu explică

Mulți iau în glumă atacurile energetice sau deochiul, însă conform mai multor studii realizate de-a lungul timpului, se pare că există oameni care chiar au murit din această cauză. Prezenți în studioul B1 Tv, la emisiunea Alinei Bădic, parapsihologul Gigi Chivu și psihologul Stelian Chivu au explicat cum se manifestă aceste fenomene negative și cum putem scăpa de ele.

„Persoanele care încearcă să își aducă în viață o cantitate mai mare de energie, de lumină, atrag entități negative. De asemenea, există un anumit pact între cel care face magie neagră și cel care plătește pentru așa ceva. Astfel de contracte vizează energia vitală, energia sexuală, care reprezintă o hrană pentru aceste entități”, a spus psihologul Stelian Chivu.

Dacă suntem atacați energetic, nu trebuie să disperăm, ci să luăm lucrurile cu calm și să ieșim din această situație deloc plăcută. Ce soluții imediate sunt pentru a ne curăța și proteja?

„În aceste situații, se poate face o protecție astrală, dar și o protecție fizică. Zonele energiei vitale și ale energiei sexuale se protejează, de exemplu, cu apă sfințită. 70% din corpul nostrum este apă.

Ne putem proteja și folosind un cristal de stâncă, purificat, numit și „lumina condensată” sau „nunta spiritului cu materia”. Cristalul direcționează, acumulează, amplifică, înmagazinează informații. Când am un cristal purificat și îl țin în mâna stângă, degetele strânse în „bobinează” cumva, iar cristalul din mână intră în legătură cu cristalele din sânge – de zinc, siliciu, magneziu”, a explicat Stelian Chivu la B1 Tv.

Vrăjile care sunt cel mai greu de anulat

Parapsihologul Gigi Chivu a vorbit despre zona care poate fi cea mai atacată și care ne poate provoca mari probleme. Sunt anumite vrăji care sunt foarte greu de anulat, dar nu imposibil.

„La nivelul chakrei a treia, a focului, este zona care ne poate proteja cel mai mult, dar și zona care poate fi atacată cel mai mult, de semenii noștri, de către locuri, energii sau entități specializate care știu aceste secrete.În magia neagră, vrăjile care se fac pe foc sunt cel mai greu de anulat”, a spus Gigi Chivu la B1 Tv.

„Există în timpul nopții un moment de acalmie, în urma unui conflict, sau căderi vibrationale. Persoana este încercată exact pe temerile, slăbiciunile, sau problemele interioare pe care le are. Fricile, spaimele, teama de întuneric, orice. Dacă părinții se ceartă, spre exemplu, copilul este vizat de aceste atacuri, deoarece câmpul vibrațional al casei scade”, a mai adăugat acesta.

„Atacurile funcționează la nivel de corp fizic, emoțional, mental, la nivel de familie, casă, afacere, sau la nivel de loc – locuri rele, bântuite. Toate aceste elemente pot fi purificate cu foc”, a completat și Stelian Chivu.

Cum se manifestă un deochi

Gigi Chivu a arătat și cum se manifestă deochiul și cum ne influențează acesta. Nu pentru toată lumea există aceleași trăiri.

„Sunt persoane care simt ca o caracatiță, ca o gheară, ca o menghină, când ceva se întâmplă. Starea de angoasă influențează sistemul respirator, circulator și afectiv.

Atacul de panică deschide aura energetică și mai tare, iar agresiunea se desfășoară fără probleme.

În acest moment, este indicat să punem pumnul drept în stern, iar palma dreaptă ușor să lovească de 33 de ori și să conștientizeze. Loviturile au tendința să elibereze aceste atacuri energetice”, mai spune psihologul.

În ceea ce privește deochiul, „s-a constatat științific că, în momentul în care o persoană este deocheată, nivelul de hidratare celulară scade cu până la 30%, ceea ce poate fi adesea mortal. Apa din celule este evaporată, consumată. În unele cazuri, unii oameni au murit în urma unui deochi puternic.

Deochiul poate fi făcut sub o formă pozitivă sau suv forma invidiei accentuate. În cazul deochiului, în bătrâni se punea o persoană să bea dintr-o cană cu apă neîncepută de 3 ori și se ardeau câțiva cărbuni în pragul ușii. Se imita un ritual de rehidratare a corpului persoanei în cauză”, a conchis parapsihologul Gigi Chivu.

https://voxbiz.ro/cum-se-manifesta-deochiul-si-cum-iti-dai-seama-daca-esti-atacat-energetic-parapsihologul-gigi-chivu-explica.html

close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow