Calatorii Initiatice

Călătoriile spirituale sunt o experiență spirituală unică ce se concentrează pe accesarea naturii noastre reale și autentice, prin integrarea diferitelor tehnici de meditație, hipnoză regresivă, talasoterapie, și multe alte elemente surpriză.

Întregul program al călătoriilor este conceput astfel încât în fiecare zi se va lucra intens cu toate componentele ce alcătuiesc ființa umană: corpul fizic, mintea, emoțiile, sufletul și spiritul. Scopul programului este ca participanții să găsească cauzalitatea problemelor cu care se confruntă și cu  ajutorul trainerilor, să identifice cele mai bune soluții de rezolvare.

Pe parcursul intervalului deplasărilor se creează un câmp de susținere suficient de puternic pentru ca fiecare participant să primească susținerea necesară pentru a-și depăși limitările și condiționările care-i blochează evoluția pe oricare planuri în acest moment.

Aceste deplasări sunt de fapt călătorii în dinamica gândurilor, în lumea simțurilor, a creativității, a stării de bine. Abandonezi grijile, stresul, și obligațiile și, alături de participanți vei găsi liniștirea minții. Vei petrece zile minunate în compania trainerilor noștri și vei explora căile destinului tău așa cum ai vrea să fie.

În aceste călătorii vei afla cele mai noi informații despre modul în care este structurată ființa umană și toate atributele cu care a fost înzestrată. Informațiile sunt echilibrate de practică și muuultă trăire. Minta cognitivă va avea de această dată rolul de observator lăsând loc inteligenței somatice și a calităților tale spirituale deosebite să se manifeste. Vei intra în contact cu adevărata ta natură, vei înțelege cum este structurată realitatea, care sunt factorii care stau la baza deciziilor tale și cum să îndepărtezi filtrele care nu lasă evenimentele dorite să se manifeste în viața ta.

Va fi o perioadă foarte puternică pentru tine în care vei înțelege cine ești și cum ai creat toate evenimentele pe care le-ai trăit. Vei desface programe și tipare vechi care sunt catalizatori ai experiențelor și vei reface conexiunile cu forma de inteligență care guvernează tot ceea ce există. Viața ta exterioară este ceea ce crezi și creezi la nivel interior. Vei trăi ceea ce se cheamă „mindfulness” (liniștea minții) și vei lua cu tine această stare.

Evenimentul se va desfășura pe interval diferite (de weekend sau chiar de 10 zile)  cu fiecare zi vei fi ajutat să te deconectezi de mediul stresant social și să te reconectezi cu nivelele profunde și dimensiunile înalte ale ființei.

Programul deplasărilor cuprinde:

 • Tehnici de armonizare, respirație și meditație la răsăritul Soarelui (optional)
 • Deplasări în locuri foarte speciale din punct de vedere energetic unde se vor realiza tehnici de vindecare și autovindecare prin ACTIVAREA ȘIRURILOR AND precum și TEHNICI de percepție, accesare și vindecare holistică cu ajutorul energiei locurilor special alese;
 • TEHNICI și METODE ce au ca scop ECHILIBRAREA ȘI ELIBERAREA FRICILOR, FOBIILOR;
 • Analize și terapii cu tehnologii avansate de ultimă generație, sisteme cuantice de producere și determinare a unor efecte benefice de însănătoșire și întinerire pe toate planurile, în sistemul corpului – se vor realiza analize medicale și tratamente personalizate cu tehnologie medicală aprobata și recunoscută în UE și în restul lumii, tratamentele incluzând, la cerere, și terapii homeopate, tens, dens, infraroșii, detoxifieri, coloizi, cristale, unguente etc.
 • Trezire și activare a capacităților iluminatorii spirituale mentale și senzoriale cu ajutorul unor tehnologii de producere a experiențelor spirituale, vizioare, OBE – out of body experiences – experiențe în afara corpului, comunicări și viziuni cu ființele spirituale înalte de lumina (îngeri, arhangheli, sfinți, maeștri înălțați).
 • Exerciții și modalități de trezire și activare a capacităților extrasenzoriale individuale și de grup.

În fiecare seară se vor realiza conferințe dinamice interactive, se vor prezenta filme, documentare speciale, iar tabăra se va încheia cu o petrecere surpriză.

Programele special concepute pentru transformare, vindecare și întinerire:

 • Te ajută să îți activezi magnetismul personal, și să atragi în viața ta lucrurile pe care ți le dorești (un partener/ă de viață, o familie, copii etc).
 • Te ajută să îți redobândești încrederea în tine reamintindu-ți de Forța Creatoare pe care o deții
 • Te învață cum să-ți trăiești viața cu adevărat
 • Te acordează cu ritmurile Pământului, ale Soarelui, ale Lunii și Cosmosului restabilind echilibrul în ființă
 • Te ajută să îți definești propria energie și să îți manifești strălucirea
 • Te ajută să ai o energie conștientă și să fii o ființă trezită
 • Te învață să dezvolți o relație cu propria ta ființă
 • Te ajută să îți accesezi Puterea Personală
 • Te învață să asculți “inteligența corpului tău”, și să nu mai acționezi din impuls.

Aceste călătorii sunt despre ”TINE”! Despre călătoria ta în această viață, despre înțelegerea rolului destinului și menirea visurilor tale. Scopul călătoriilor este să te facă să devii conștient de tine, de profunzimile ființei, să te cunoști mai bine nu doar prin prisma corpului tău cât mai ales prin prisma sufletului tău. În momentul în care înțelegi cum funcționezi la nivel fizic, la nivel energetic, la nivel mental, la nivel emoțional, la nivel relațional realizezi impactul tuturor elementelor și al mediului în care trăiești asupra vieții tale.

Bucuria vieții își arată chipul atunci când omul găsește calea către el însuși, când nu se mai neagă, când nu-și mai calcă în picioare visele, când nu se mai rușinează de el, când nu mai face compromisuri, când decide să fie autentic în exprimare, în simțire și în trăire.

În aceste deplasări ești inspirat și simți acea forță care îți dă avânt și aripi să zbori către visurile tale și știi cu exactitate ce este cu adevărat valoros pentru tine, ce te împlinește, ce îți aduce cea mai mare bucurie și ce te face să te simți VIU.

Pentru mai multe detalii și înscrieri:

 • Tel: 0773.312.493
 • Mail. gaiu_eusebiu@yahoo.com
close