Ciclulul Destinului

Activarea ciclului destinului personal

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.

Ce schimbări să faci în 2020?

Cum să îți găsești destinația?

Care este scopul tău în această viață?

Am analizat din punct de vedere numerologic, astrologic, psihologic, social și parapsihologic anul 2020. De la tendințele astrale și dorințele reale ale oamenilor orientați pe dezvoltare personală și evoluție spirituală autentică.

Am pregătit pentru tine informații care să te ajute să realizezi TRANSFORMAREA REALĂ ce poate fi realizată doar dacă este generată de la cel mai profund nivel al ființei tale.

Și TU POȚI să ai un MOD DE VIAȚĂ care să îți împlinească dorințele materiale cât și aspirațiile spirituale!

Și TU POȚI să ai încredere în tine și să fii mulțumit de viața ta!
Acest workshop pune accentul pe TRANSFORMAREA DEFINITVĂ a vieții tale. Ființa umană este un ”puzzle cuantic” în care fiecare piesă este importantă pentru a crea magia transformării definitve!

Vom arunca o privire asupra anului următor 2020 în astrologie, numerologie, parapsihologie și multe alte domenii.

Anul 2020 este un an abundent în fluxuri energetice ce se revarsă spre activarea ”motoarelor” noastre.

Vei învăta cum să folosești la maxim acest an de început, ce îți va influența următoarea decadă până în anul 2030!

Energia este și va fi din ce în ce mai puternică, alege să o folosești înțelept pentru a te propulsa în dimensiuni superioare, depășind astfel situațiile fără ieșire cu care poate te-ai confruntat în ultimii ani.

Vei invăța ARTA MANIFESTĂRII prin CUNOAȘTERE, ÎNȚELEGERE, INTEGRARE, VINDECARE și ASCENSIONARE DIMENSIONALĂ. Orice NECESITATE materială, fizică, mentală, emoțională sau sufletească poate fi depășită și implinită în următoarea decadă.

Vom discuta despre aspectele energetice ale noului an 2020 și se vor dezvălui informații unice, precum și TEHNICI speciale, tocmai pentru a avea un suport, o cale și o ghidare pentru anul 2020.

Experiența va fi unică și magică, căci prin sustinerea ENERGIEI CRISTALINE și a ENERGIEI CUANTICE vom realiza ARMONIZAREA CU FLUXURILE COSMICE ȘI TELURICE ce abundă în Universul Infinit.

Workshop-ul este susținut de Stelian Chivu împreună cu Gigi Chivu, psihologi și parapsihologi, terapeuți și îndrumători în autocunoaștere, cu o experiență de peste 30 de ani în practici de vindecare, protecție și echilibrare energetică, specializați în Programare Neuro-Lingvistică și inventatori ai sistemului octoedron Piramida Dublă Energetică Suspendată, unică în lume, realizată la Galați, precum și a Dispozitivului GENENZO – primul dispozitiv generator de energie de tip 0 folosit în vindecările alternative.

Inscrie-te aici !

Galați:
Telefon : 0758.516.356
Mail: energianoua11@gmail.com

București :
Telefon: 0749.010.320
Mail: energianoua11@gmail.com

Călătorii si excursii:
Telefon: 0773.312.493
Mail: gaiu_eusebiu@yahoo.com

close