Curs Alpha GenomiX

curs alpha genomix

Imaginați-vă ADN-ul ca fiind o sursa unică….sute de trilioane de “piese” chimice ce vibrează pe aceeași tonalitate – aceasta este ENERGIA SUFLETULUI vostru. Acest TOT ce intonează același ton la unison, este CONȘTIENȚA ADN-ului – conștiența la nivelul sufletului întregii structuri a ființei umane.

Scopul trecerii noastre prin substanță nu este altul decât acela de a crea noi gânduri, noi informțtii, care se vor întoarce în Câmpul Fundamental, devenind sursă pentru noi ordonări în Univers.”

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.
La acest curs veți primi informații despre cele 12 șiruri ADN, fiecare șir în parte va fi prezentat și se vor oferi metode practice de activare și stimulare naturală a tiparului propriului ADN și odată cu acesta și a energiei Kundalini și a vehiculului Merkaba.

Beneficiile activării ADN-ului sunt nemăsurate, pornind de la vindecarea alergiilor, vindecarea rănilor sufletești, trezirea capacităților de relaționare, trezirea abundenței, trezirea forței personale și acordarea cu vibrații înalte. Deoarece ADN-ul reglează toate aspectele fizice, mentale, emoționaleșsi spirituale ale ființei, posibilitățile sunt infinite!

Vom pătrunde în interiorul ADN-ului însuși și vom descoperi ezotericul și iubirea pe care acest proces o poartă în el.
ADN-ul este mai mult decât chimie, ADN-ul definește miezul Vieții Sacre, Iubirea Lui Dumnezeu ce este conținută în Univers, combinată cu confluențe dimensionale și bucuria Creației.
ADN-ul este intersecția ființei umane cu Dumnezeu, este o combinație dintre cuantic și non-cuantic, și vibrația sa este esența Adevărului Universului.
ADN-ul este substanța supremă a Creației de pe planetă, el poartă imaginea Creatorului și reflectă această imagine în toate modurile posibile.

La acest curs veți primi APLICATȚII SPECIFICE PENTRU ENERGIA CONȘTIINȚEI DIRECȚIONATE PRIN TIPARUL DE MANIFESTARE AL CORPULUI ce stimulează porțiunile activității adormite ale tiparului de manifestare, ce permite o avansare progresivă și accelerată a Tiparului organic evoluționar până în Dimensiunea 12.
Veți învăța despre tiparele de manifestare ale gândurilor și influența lor asupra ADN-ului.

Dacă puteți înțelege faptul că MINTEA UMANĂ este o forță energetică ce GENEREAZĂ PERMANENT TIPARE DE UNDE SCALARE prin procesul gândirii, atunci nu este greu de înțeles cum GÂNDUL DIRECȚIONAT CORESPUNZĂTOR poate influența direct funcționarea Tiparului Personal Scalar de Manifestare (ADN-ul).

La acest curs veți primi informații detaliate despre Metoda Evoluționară Alpha Genomix, ce cuprinde:

  • Recalibrarea Potențialului Electromagnetic – prima activare a ADN-ului prin metoda Alpha Genomix, prin care se “resetează” amprenta originară bio-energetică a ființei, facilitând astfel eliberarea toxinelor, a traumelor acumulate și restabilind rezonanța armonică de frecvență înalta cu Energia Sursă.
  • Intensificarea Fluxului Bioenergetic – cea de-a doua activare a ADN-ului prin metoda Alpha Genomix, stimulează câmpul bioenergetic și intensifică creativitatea pe măsură ce se realizează transformarea și transmutarea formelor-gând limitative; curgerea energiilor în câmpul bioenergetic este astfel fluidizat și purificat.
  • Conectarea Ființei cu Sursa – o următoare activare prin metoda Alpha Genomix, ce stimulează o zonă “adormită” din neocortex, facilitând conectarea la Câmpul de Conștiință Unificat.
  • Cristalizarea Frecvențială în Bioenergetica Ființei – această activare se concentrează pe vindecarea corpului spiritual, stimulând trezirea progresivă a energiei Kundalini.

Vom prezenta metode prin care mintea conștientă intenționată va deveni mai familiară cu limbajul sunetului și luminii prin care Manifestarea operează,
deoarece ADN-ul este sensibil la vibrațiile Sunetului și Luminii.
Se va realiza acordarea cu coeficienți înalți de frecvență de Lumină și Energie, coeficienți necesari evoluției umane, în Noua Energie.
Evoluția spirituală sau accelerarea expansiunii conștiinței înseamnă trezirea și activarea celor 12 șiruri ADN. 
Prin urmare, stimularea naturală a pattern-ului ADN-ului este o metodă evoluționară eficientă, prin care conștiința ființei umane este trezită și iluminată.

Cursul este susținut de psiholog Stelian Chivu și parapsiholog Gigi Chivu, ambii având o experiență de peste 27 de ani în energoterapie, practici de vindecare, echilibrare și protecție energetică, cristaloterapie, cromoterapie, specializați în vindecare reconectivă, Programare Neuro-Lingvistică, terapeuți și îndrumători în autocunoaștere, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din mii de cristale și a dispozitivului Generator de Energie 0 GENENZO.

Inscrie-te aici !

Galați:
Telefon : 0758.516.356
Mail: energianoua11@gmail.com

București :
Telefon: 0749.010.320
Mail: energianoua11@gmail.com

Călătorii si excursii:
Telefon: 0773.312.493
Mail: gaiu_eusebiu@yahoo.com

close