Curs Chakre-mutidimensionale

Traim vremuri extraordinare, de transformari majore ce au loc pe Pamant dar si in fiecare dintre noi.  O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri. 
In Noua Energie corpul se pregateste singur.

Trece prin schimbari la un nivel adanc. Corpul nostru se schimba la nivelul spatiului dintre spatii, dupa aceea prin ADN, celule, tesuturi si organe. Prin ceea ce trecem acum este o ajustare biologica in asa fel ca voi sa puteti manui toate aceste Energii Noi.

În cadrul acestui curs vom prezenta informatii atât despre sistemul celor 7 chakre cât și despre chakrele nou formate si vom realiza tehnici ghidate de deschidere si activare centrilor energetici precum si tehnici de trezire, activare si ascensionare a energiei secrete Kundalini.

“Atunci cand lucrurile nu mai sunt importante, Constiinta devine importanta. 
Atunci cand lucrurile nu mai sunt semnificative, apare o noua cautare, si o noua usa se deschide. Atunci fiinta nu se mai grabeste in exterior, ci aluneca in profunzimea sa. Imparatia lui Dumnezeu este in profunzime. Si, odata ce te identifici cu El, incetezi orice lupta, si incepi ca curgi cu Fluxul Existentei.”

Cursul este susținut de psiholog Stelian Chivu și parapsiholog Gigi Chivu, ambii având o experiență de peste 25 de ani în energoterapie, practici de vindecare, echilibrare și protecție energetică, cristaloterapie, cromoterapie, specializați în vindecare reconectivă, Programare Neuro-Lingvistică, terapeuți și îndrumători în autocunoaștere, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din mii de cristale și a dispozitivului Generator de Energie 0 GENENZO.

Inscrie-te aici !

Galați:
Telefon : 0758.516.356
Mail: energianoua11@gmail.com

București :
Telefon: 0749.010.320
Mail: energianoua11@gmail.com

Călătorii si excursii:
Telefon: 0773.312.493
Mail: gaiu_eusebiu@yahoo.com

close