NOUL CORP DE LUMINĂ

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale

Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

Te-ai născut conectat la Esența Divină, însă ai uitat acest lucru. Activarea Corpului de Lumină te ajută să îți regăsești calea către Esența Divină din tine, deblocând principalele meridiane din corp, activând întregul sistem de chakre și reconectându-te cu Iubirea Cristalină Pură din Centrul Inimii Solare.

De ce ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină

– Pentru că este următorul pas evolutiv al speciei iar trezirea acestuia aduce frecvențe uriașe de Lumină fină în corpul tău fizic, emoțional și mental;
– Pentru că îți expansionează nivelul de conștiință, conferind vindecarea și alinierea cu dorințele proprii;
– Pentru că îți activează ADN-ul latent ridicându-ți astfel vibrația și te eliberează de modelele negative de gândire conferindu-ți libertate și putere;
– Pentru că nu există altă cale pentru regăsirea echilibrului și a centrării în Sinele tău Superior decât prin conștientizarea tuturor nivelelor componente ale ființei tale de Lumină.

Activarea Corpului de Lumină acționează precum un întrerupător asupra ADN-ului ființei tale, conectându-te la sursele galactice de informație, încorporând în matricea energetică frecvențele înalte vibrațional.

Dacă dorești să îți oferi LIBERTATEA de a fi FIINȚA DIVINĂ care ești, să îți vindeci corpul fizic, emoțional, mental și spiritual și să îți expansionezi convingerile, credințele atunci ești pregătit să îți activezi CORPUL DE LUMINĂ.

Vei aduce astfel în ființa ta ABUNDENȚA, MĂESTRIA, SĂNĂTATEA, IUBIREA și LUMINA.

În cadrul cursului vom vorbi despre:

– Codurile luminoase sămânță ce pot activa CORPUL DE LUMINĂ și realizează o punte între vechea realitatea și energia nouă
– Metode practice de eliberare și realiniere a tiparelor energetice la cele mai profunde nivele ale ființei
– Modalități de crearea de noi realități în matricea personală ce conduc la activarea CORPULUI DE LUMINĂ
– Exerciții practice pentru dinamizarea, iluminarea și activarea CORPULUI DE LUMINĂ.

Cursul va fi susținut de psiholog Stelian Chivu împreună cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuți si îndrumători spirituali cu o experiență de peste 30 de ani în practici de vindecare, protecție și echilibrare energetică, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galați, unică în Europa, și a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.

Inscrie-te aici !

Galați:
Telefon : 0758.516.356
Mail: energianoua11@gmail.com

București :
Telefon: 0749.010.320
Mail: energianoua11@gmail.com

Călătorii si excursii:
Telefon: 0773.312.493
Mail: gaiu_eusebiu@yahoo.com

close