evolutie
Spiritualitate

Energia inceputului de nou an si eliberarea de karma personala

Suntem in prag de nou an si este momentul să vedem ce am realizat din ceea ce am vrut, in anul care a trecut, ce a fost bonus, peste aşteptările noastre, cum am reuşit să facem, unde am întâlnit obstacole şi de ce, unde a curs totul lin, si ce planuri avem pentru 2021.

Trecerea dintre ani este precum o poarta, si este deosebit de important felul in care trecem prin aceasta poarta. Este un moment prielnic in care să ne eliberăm de tot ce nu ne este folositor, să facem curat şi să aruncăm gunoiul păstrat bine în cămară, să ne eliberăm de gândurile obsesive care ne împiedică să vedem altfel realitatea.

Alegeti sa incepeti noul an constienti si determinati, bine ancorati in energiile proprii si bine acordati cu Energiile Universului. Energia cu care pornim in noul an este vibratia ce ne va impulsiona in toate actiunile si simtirile noastre, iata de ce este atat de important sa ştim ce vrem, de ce vrem şi sa lansăm intenţia sau intentiile pentru noul an în Univers.

Este momentul naşterii sau renaşterii, e vremea să înflorim, să ne deschidem pe plan afectiv, să ne lăsăm să fim atinşi, să ne dezvăluim cu întreaga noastră frumuseţe, să ne lăsăm priviţi, descoperiţi, asemenea unei flori care-şi deschide petalele şi se lasă admirată. E vremea să dăm frâu liber creativităţii noastre, să ne bucurăm sufletul, să ne răspândim propriul parfum. E momentul să renaştem noi ca fiinţe umane, într-o altă lumină, aşa cum şi natura renaşte în fiece primăvară.

Cu alte cuvinte, este un moment de stabilire a cursului evolutiv, prin deciziile pe care le luăm. În aceste zile de final de an 2020, ar fi potrivit să ne stabilizăm în intenţiile noastre şi, apoi să le lansăm în Univers, prin formulări clare, pe fondul unei stări interioare în echilibru, dar cu entuziasm, încredere şi dacă se poate şi bucurie. Ne aflăm la graniţa dintre vechi şi nou. Un an se închide pentru a permite deschiderea unui nou an. Eliberându-ne de vechi, reuşim să primim noul în viaţa noastră.

Acesta este un moment prielnic pentru a ne lăsa ghidaţi de inspiraţia divină, căci ni se vor deschide noi orizonturi cu ajutorul credinţei si emanand lumina si iubire vom reusi sa transcendem karma personala.

 Fiind conştienţi de procesul prin care treceti, îmbrăţişati cu toţii magia acestor momente. Sfatul este să alegem drumul nou care se deschide în faţa noastră, să plantăm noi dorinţe în tărâmul fertil al Universului.

Este foarte important sa stim cum folosim energia momentului de inceput.
Intrarea in noul an reprezintă un moment magic de trecere de la un tip de energie la alta. Este momentul în care balanţa energetică poate fi influenţată spre bine sau spre rău.

Puteti vedea acest moment ca şi când treceti peste un pod peste o apă şi aveti un răgaz scurt să mai aruncati din încărcarea energetică personala sau karmică. Putem folosi zilele inceputului de an pentru a face curăţări ale casei, ale propriei persoane şi, mai ales, a cristalelor! Acesta este un moment astral de cumpănă prin care se pot realiza schimbări majore în viaţă.

Din 21 decembrie s-a produs o emisie continuă de energie cosmică, ajunsă acum în faza de aşezare a Creaţiei pe alte principii faţă de cele de până acum. Noile principii-undă din care se va porni propagarea este această vibraţie cosmică care începe odată cu noul an, este un început în Lumină care ne va aduce toate oportunităţile astfel ca noi să fim creatorii vieţii noastre.

De noi depinde ce valoare va avea unda-gând pe care noi o propagăm în spaţiu, valoarea ei va atrage pe cele corespondenţe formării materiei. Astrele ne dau energie, noi suntem cei care stabilim direcţia pe care se va propaga.

Desigur ca unii spun ca “O modalitate de a te elibera de povara karmei este sa o consumi”. Dar aceste informatii parca intra in contradictie cu tot ceea ce simtim in sinele nostru  referitor la acest lucru.

 Subiectul karmei si a relatiilor karmice este un subiect destul de sensibil.

Pe undeva metoda purtarii karmei sau cum se mai spune la noi in popor “purtatea crucii”este eficienta si sigura: realizezi ca intre tine si celalalt exista o karma, accepti situatia si ramai in situatia respectiva pana cand energia karmica se consuma. Chiar daca suferi, chiar daca te doare, ramai pe meterezele campului de lupta, esti la incasare, primesti ghiulele una cate una sau toate odata, si in final o sa ramai erou de razboi! O asemenea alegere, te va face sa ocupi un loc de cinste in azilul veteranilor de razboi al karmei, iar pe pieptul tau ingerii karmei vor atarna medalii pe care o sa le admiri candva cu regret sau cu mandrie, atunci cand firele albe de par vor indica nivelul ridicat al intelepciunii tale.

Cam asta ar fi alegerea nefericita, dupa parerea mea!

Legea karmei exista dincolo de dualismul bine-rau, este o lege cosmica, ce nu este bazata pe recompense si pedepse, asa cum se presupune gresit, este bazata pe concentrarea fiecarui gand, emis si receptat, individual si colectiv. Aceasta lege cosmica mentioneaza ca la ceea ce opui rezistenta, vei atrage spre tine, pentru a experimenta noi moduri de viata. Imediat ce o persoana sau un grup incepe sa judece polaritatile pe care se bazeaza o experienta pe acest pamant, atunci persoana sau grupul respectiv trebuie sa experimenteze ambele aspecte ale polaritatii judecate. Nu exista pedepse, exista alegeri, in acest caz, alegerea de a judeca pe altul sau nu…

Iata de ce este atat de important ca acum, la inceput de an, sa trimiteti cat mai multa Lumina fiintei voastre, si astfel va veti ridica vibratia intregului vostru an: emiteti lumina si iubire, veti atrage lumina si iubire, si veti transmuta karma, intr- un mod diferit, deasupra fricii si bineinteles a judecatii.

Daca nu, pe harta natala in noul vostru an vom descoperi una sau mai multe planete individuale retrograde!

Aici pe Gaia cu totii am experimentat cea mai joasa frecventa a fricii, deci avem o dimensiune planetara karmica, si avem de facut multe alegeri, experiente de trait.

Se spune ca singura cale prin care societatea umana va fi transformata, se realizeaza prin raspunsuri-alegeri in moduri diferite, la acele experiente repetitive pe care le-am creat, de sute de ani si pe care le repetam mereu, mereu, pina la un punct, si acel punct se pare ca s-a pus, de Sus.

Exista printre noi fiinte de Lumina care s-au incarnat pentru a ajuta omenirea in ascensiunea sa, care nu au karma. Dar la incarnarea lor prezenta s-a creat karma pentru ei, deoarece planeta noastra este un plan karmic, ce apartine densitatii dimensiunii 3, astfel, la momentul incarnarii aici, in dimensiunea fricilor, automat se creeaza karma personala, in dualismul bine-rau al Constiintei Colective. Influenta Constiintei Colective este foarte puternica, unii aleg sa isi creeze special un tip de karma, cu scopul de a o transmuta ca experiment si de elibera frica.

Scopul misiunii acestor fiinte de Lumina este de a raspunde la experiente karmice, in moduri care nu au fost posibile pentru masele umanitatii, iar atunci cand karma este transmutata la nivel personal, in Constiinta colectiva va exista mereu miscare, in mentalitate, revolutii sociale si tiparele karmice vor fi sparte, rand pe rand.

Cu cat transmutarea karmei este accelerata cu atat evolutia lumii se accelereaza (si invers), asa se explica turbulentele din lume care continua pana cand karma colectiva va fi transmutata.

Spre deosebire de karma colectiva, karma individuala  creata in vietile anterioare, poate fi transmutata prin inaltarea propriei frecvente corporale, iesirea din vibratia fricii. Numai prin efort personal sustinut ani si ani, putem sa ne recastigam propria mantuire sau starea de gratie, numai prin trairea experientelor care au creat initial karma, fara judecarea evolutiei, raspunzand numai prin Iubire! Karma va fi 0, atunci cand vom constientiza dupa o munca intensa cu Noi insine, ca nu mai exista frici in noi, ele fiind inlocuite de Iubire.

Cum putem sa stim ca am ajuns la karma = 0 ?.. Ceea ce ramane nevindecat in noi, ascuns prin strafundurile subconstientului erupe cu forta la suprafata, atunci cand ne asteptam mai putin. Cand nu mai ramane nici o trauma de asimilat, de vindecat, ascunsa in subconstient, pentru a se materializa in frica de ceva, atunci avem karma =0.

Toti suntem uniti intr-o minunata retea de ganduri, de energie, facem parte din Constiinta Colectiva si fiecare dintre noi este influentat de problemele celorlalti, chiar daca ne aflam la niveluri diferite de evolutie spirituala si vibrationala. A judeca este lucrul cel mai greu de anulat pentru noi, a judeca si a condamna alt om, alti oameni, creeaza multe situatii asemanatoare lor, neplacute, nedorite. Multe suflete au ramas se pare impotmolite sau intampina dificultati in trezire, in iertare, in ridicarea frecventei lor corporale, acest lucru creeaza intarzieri, spaime, dezamagiri, neincredere, disconfort, in conectarea cu Sinele nostru.

Daca asteptam sa se intimple ceva, mai bun, ca ceva, cineva, cumva sa ne salveze din exterior, fara sa ne conectam cu Sinele nostru, ramanem cu asteptarea , cu karma si cu o evolutie ce stagneaza. Adevarul il gasim in interiorul nostru, in Inima noastra, in schimbarile ce transforma lumea, in constientizarea ca, o revolutie globala poate reevalua si elimina vechile cai, pline de tipare karmice. Singuri doar, putem sa facem alegerea de a invinge frica, de a ne revendica propria putere, forta interioara, ce nu o vom gasi in cercurile noastre spirituale, in ziare, la tv., doar in Noi, se gasesc cheile divine pentru transmutarea karmei personale si ascensiunea Constiintei Colective.

Pășiti plini de încredere în noul an! Luati-va doza de entuziasm și notati-va rezoluțiile pentru 2021. V-am pregătit 10 citate motivaționale care va vor ajuta să faceti din 2021 cel mai bun an de până acum:

  1.  „Ca să evoluezi, trebuie să fii dispus să-ți faci prezentul și viitorul diferit de trecut. Trecutul tău nu este destinul tău.”
  2. „Ești așa cum ești pentru ca așa vrei să fii. Dacă realmente ai vrea să fii altfel, ai fi deja în plin proces de schimbare.”
  3. „Dimensiunea succesului tău este măsurata de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes.”
  4. „Ai grijă de corpul tău. Este locul în care vei trăi toată viața.”
  5. „Mulţi dintre oamenii care eşuează în viaţă sunt persoane care nu au realizat cât de aproape au fost de succes în momentul în care au renunţat.”
  6. „Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior.”
  7. Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua în care te-ai născut și cea în care afli de ce.”
  8. „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei tu să devii cu adevărat.”
  9. „Dacă iubești viața, și viața te va iubi pe tine”
  10. „Cu cât mai repede vei avea încredere în tine, cu atât mai repede vei ști cum să trăiești.

Fie ca anul 2021 ce sta sa inceapa sa aduca iertare, speranta, intelegere si recunostinta! Sufletul sa va vibreze in armonie si pace, iubirea sa va primeasca in bratele-i pline da caldura iar abundenta sa va urmeze oriunde!close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow