Actualitate

GHID CUMPĂRĂTURI

Ce sa fac înainte de a merge la cumpărături?
 1. Ce sa fac înainte de a merge la cumpărături?
   Respectați măsurile generale de protecție (spălatul pe mâini, dezinfectarea suprafețelor, neatingerea fetei cu mâinile neigienizate, etc.).
   Pregătiți o listă a lucrurilor de cumpărat, pentru a evita petrecerea unui timp îndelungat în supermarket
   Evitați orele de vârf (dimineață/seară) și mijloacele de transport în comun aglomerate
   Asigurați-vă că aveți la dumneavoastră: pachet de șervețele de unică folosință, gel dezinfectant (alternativ, mănuși)
   Pregătiți, lângă ușa de la intrare, dezinfectant și șervețele de unică folosință pentru când veți reveni de la cumpărături
 2. Cum ma protejez in timpul cumpărăturilor?
   Nu atingeți cărucioarele direct cu mâna, dacă în prealabil nu ați dezinfectat suprafața și mâna sau dacă nu purtați mănuși
   Păstrați o distanță de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și persoanele din apropiere. Ideal, 2 metri.
   Nu vă îmbulziți și evitați mulțimile de oameni adunate pe același raion; așteptați eliberarea acestuia
   Când ajungeți la casele de marcat, păstrați cel puțin 1 metru distanță (estimat un cărucior) între dumneavoastră și persoanele din fața și din spatele dumneavoastră.
   Evitați plata cu bancnote și optați pentru plata prin card bancar sau telefon; dacă, totuși, sunteți nevoiți să achitați cash și primiți rest bancnote, asigurați-vă că va dezinfectați pe mâini imediat după ce ați efectuat plata
   Evitați apropierea telefonului mobil de față/ureche
 3. Ce fac când mă întorc de la cumpărături?
   Folosiți dezinfectantul (sau alcoolul sanitar/spirt) și șervețelele pregătite înainte de plecare pentru a vă dezinfecta mâinile, mânerul ușii, telefonul mobil, cheile imediat după închiderea ușii
   NU duceți cumpărăturile/plasele în bucătărie/la locul lor (le puteți lăsa la intrare)
   Înainte de așezarea produselor la locul lor în casă, dezinfectați suprafața acestora cu un șervețel și dezinfectant (sau alcool sanitar/spirt). Pe legume și fructe NU se pulverizează cu substanțe – spălați-le foarte bine
   Cu un șervețel îmbibat în dezinfectant (sau alcool sanitar / spirt), curățați, după caz, exteriorul genții/rucsacului purtat(e) la cumpărături, exteriorul portofelului folosit sau/și cardurile bancare
Ce fac când mă întorc de la cumpărături?
close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow