Actualitate

Împământarea: conectaţi-vă la energia Pământului

“Planeta noastră are un potenţial electric negativ care este generat de vânturile solare, ionosferă şi furtuni. Atunci când pielea noastră este în contact direct cu pământul, reuşim să păstrăm acelaşi potenţial electric. Conectarea la pământ permite asigurarea stabilităţii electrice a corpului nostru, care joacă un rol determinant în menţinerea vitalităţii şi sănătăţii generale a organismului. Un flux constant de energie dintre Pământ şi corp ne asigură o încărcătură energetică persistentă şi permite neutralizarea radicalilor liberi, ce declanşează procesele inflamatorii în organism.

Totuşi, ce s-a întâmplat în ultimele decenii? Stilul de viaţă modern ne-a deconectat de la energia pământului şi ne-a făcut vulnerabili în faţa stresului şi bolilor. Acum suntem nevoiţi să purtăm pantofi confecţionaţi din materiale izolante. Acele rare momente, în care nu purtăm încălţăminte, se referă mai degrabă la mişcarea prin casă, decât prin iarbă sau pe malul mării. Mergem foarte rar desculţi pe stradă, de teama răcelii sau murdăriei. Suprafeţele izolante blochează fluxul natural de electroni, generaţi de Pământ.

Planeta noastră are un potenţial electric negativ care este generat de vânturile solare, ionosferă şi furtuni.

Potrivit naturalnews, în ultimul deceniu au fost efectuate studii care au demonstrat că o astfel de izolare poate juca un rol determinant în persistenţa reacţiilor inflamatorii, disfuncţiilor fiziologice şi în dezvoltarea majorităţii bolilor şi patologiilor din organismul nostru. Rezultatele cercetărilor au confirmat, de asemenea, existenţa unor evoluţii pozitive în dinamica diferiţilor biomarkeri ai corpului, atunci când se produce împământarea. În acest caz, s-a constatat o optimizare a ciclurilor cortizolului, diminuarea durerii, ameliorarea somnului, armonizarea echilibrului sistemului vegetativ şi reducerea vâscozităţii sângelui.

Toate aceste efecte pozitive sunt posibile datorită rolului protector al electronilor (particule încărcate negativ). Electronii neutralizează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, care se produc de către corp în cazul reacţiilor imune şi inflamatorii sau în cazul acţiunii nocive a undelor electromagnetice sau radio. Totodată, numărul radicalilor liberi creşte şi în funcţie de vârstă. Radicalii liberi sunt extrem de instabili şi distrug alte molecule din componenţa celulelor noastre.

Atunci când pielea noastră este în contact direct cu pământul, reuşim să păstrăm acelaşi potenţial electric. Conectarea la pământ permite asigurarea stabilităţii electrice a corpului nostru, care joacă un rol determinant în menţinerea vitalităţii şi sănătăţii generale a organismului. Un flux constant de energie dintre Pământ şi corp ne asigură o încărcătură energetică persistentă şi permite neutralizarea radicalilor liberi, ce declanşează procesele inflamatorii în organism.

Conform acestor ipoteze, bolile cronice persistă în cazul unui “deficit de electroni”. Neutralizarea radicalilor liberi cu ajutorul electronilor permite reducerea inflamaţiilor şi împiedică procesul de distrugere a celulelor. Transferul de electroni – este efectul de bază al tuturor antioxidanţilor.

Împământarea – este stabilirea legăturii cu pământul, care permite să ne conectăm la un flux constant de electroni. Pentru a ne conecta la pământ, este suficient să ne plimbăm în picioarele goale prin iarbă, timp de 20-30 de minute sau pur si simplu să stăm aşezaţi pe pământ. Reconectarea la energia pământului reprezintă o condiţie indispensabilă pentru menţinerea sănătăţii şi stării generale de bine a organismului nostru.”[1]

SURSE

Sursa

close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow