Puterea ascunsă în ADN-ul uman
ADN,  Blog

Puterea ascunsă în ADN-ul uman

Creierul uman conține tot ceea ce ar putea vreodată conține.Cu alte cuvinte, el conține geniu, inteligență, manifestare asupra fizicului și măiestrie în fiecare celulă umană. Dar acele atribute sunt încuiate și, oarecum, depind de chimia și de energia multidimensională care este în fiecare creier uman, existând o poziție a energiei care o menține blocată. Credința este că poate, la momentul potrivit, anumite energii își vor face apariția și o vor debloca. Aceasta este teoria – că oamenii sunt compleți și dezvoltați și pregătiți pentru orice.

Această teorie însă se opune unei alte teorii care spune că creierul uman nu este complet și este un produs al unei continue evoluții celulare viitoare care va veni. Ea spune că nu sunteți mai inteligenți decât deplina abilitate a corpului de a fi inteligent. Că nu există nimic în corpul vostru dincolo de ceea ce vedeți și că vă veți crește celule ca, în cele din urmă, să creați o Ființă Umană mult mai evoluată. Dintre aceste două teorii, am să vă spun că prima este cea corectă. De acum înainte, in Noua Energie, evoluția se va baza pe energie, nu pe chimie, și va debloca înțelepciunea ascunsă și eficiența celulară – ceva ce este deja aici și se integrează.

Uneori dovada acestei premize vine în moduri ciudate, și oamenii o vad dar nu știu ce să faca cu ea. O leziune a creierului va cauza o amintire Akashică care va fi declanșatoare, și imediat va răsări un artist într-un om care până atunci nu a fost niciodată artist. Uneori, ceva se va petrece, o lovitură la cap, o izbitură poate, care va produce un geniu acolo unde n-a fost nici unul înainte. Acestea sunt micile dovezi pe care le aveți că, probabil, prima teorie este absolut adevărată, una care spune că ”În interiorul tău se află totul așteptând să iasă afară.

Aruncați o privire la remisia spontană, pentru că asta este un puzzle, iar unii cred că este un miracol. Cum este posibil ca, instantaneu, corpul să se vindece singur de unele dintre cele mai grave dezechilibre și boli cunoscute de omenire? Și totuși se întâmplă în mod repetat. Deci, intrăm în zona numită logica spirituală. Aruncăm o privire la vechea energie, care se află acum pe planetă, ce a blocat ADN-ul uman la aproximativ 33 până la 34 la sută (din capacitatea sa). Maeștrii longevivi și înțelepți care au umblat pe această planetă l-au folosit pe al lor 80 până la 90 la sută. Tot ceea ce ei au făcut a fost să arate omenirii ceea ce poate face. Și haideți să fie aceasta premiza de la care începem.

Cu toții știm acum despre rețeaua magnetică a Pământului și că ea trebuie să fie acolo pentru ca viața Umană să poată exista – și o face. ADN-ul uman, o moleculă multidimensională, are în ea tot ceea ce Universul știe. Ea poartă Înregistrările Akashice, toate viețile noastre, toate obiectivele spirituale, ființa spirituală și karma fiecaruia. Totul este în ADN-ul nostru. Acest lucru nu va fi niciodată dovedit deoarece este un atribut spiritual. ADN-ul crează un câmp care se numește Merkaba.

Rețeaua magnetică a Pământului, o energie multidimensională, transferă anumite lucruri ADN-ului uman zi de zi. Rețeaua devine apoi un sistem important de transfer energetic, și astfel, dacă rețeaua se schimbă, și oamenii fac același lucru. Este bine să știți că rețeaua se va transforma mai mult în următorii 10 ani decât a făcut-o în 100.

Iar umanitatea va reuși să treacă de aceste transformari, să supraviețuiască și să înceapă o nouă energie pe planetă, o energie nouă, o energie a Viitorului.     

Vorbeam mai devreme despre energia spirituala blocată în corp prin intermediul ADN-ului, acolo unde se află strălucirea și măiestria și vorbeam și despre rețeaua magnetică a planetei ce se află în legătură cu ADN-ul uman.

Natura umană, ceea ce dorește și ceea ce crează, pare statică, neschimbătoare și este văzută ca și ”felul în care sunt lucrurile”, poate fi numită blocajul temporar al ADN-ului. Atunci când conștiința umană și maturitatea spirituală încep să se miște, ADN-ul va începe să se schimbe. Acest lucru nu are nimic de-a face cu chimia, dar are totul de-a face cu energia înmagazinată în el, și cu rescrierea datelor. Noile energii vor debloca anumite părți care au fost blocate, unele dintre ele fiind tocmai acele lucruri care sunt enigmatice în ceea ce privește vindecarea și Akasha.

Există anumite noduri, capsule de timp ale planetei care au așteptat această nouă energie, ele se află acolo de mai bine de 100.000 de ani, așteptând să fie deschise odată cu trecerea omenirii într-o conștiință mai înaltă.

Ele se deschid încet, și revarsă informații în rețelele magnetică, Cristalină și a Mamei Gaia – cele trei rețele interpersonale active ale planetei noastre, cele care constituie interfața dintre ființele umane și conștiința lor. Acolo merg informațiile.

Informația nu merge direct în conștiința fiintelor umane, ci în rețele. Acest lucru permite libera alegere, pentru că ea nu este pusă în mintea ființei umane. Asta ar anula libera alegere. În schimb, este pusă în rețea. Prin libera alegere, orice om poate ignora noua energie sau se poate vindeca în mod miraculos. Aceasta este diferența. Libera alegere de a accepta sau respinge lucrurile din jurul nostru este cheia onorării conștiinței noastre individuale.     

Dacă ființa umană ar putea vedea energiile multidimensionale, și ar avea abilitatea de a face un pas în spate și a privi la sistemul nostru solar în timp ce acesta se învârte cu toată viteza în jurul mijlocului galaxiei, ar putea vedea o panglică de energie cu care acum ne intersectăm. Am putea spune că sistemul nostru solar a fost într-un bulă de energie protectoare încă de când a început viața pe această planetă. Aceasta este o măsurătoare astronomică și este cunoscută de către știință. Însă pe măsură ce această bulă se disipă și noi ne deplasăm într-o nouă zonă a spațiului, această bandă de energie pe care acum o intersectăm este diferită. De fapt, ea reprezintă o energie mai înaltă și unii ar putea-o numi chiar radiație.

Așa cum sistemul nostru solar intră cu fermitate în ea, este pentru prima dată când acest lucru se petrece cu oameni pe Pământ. Durează milioane de ani ca sistemul nostru solar să facă o rotație în jurul centrului. Prin urmare, noi nu eram aici ultima dată când acest lucru a avut loc. Acum suntem consacrați cu conștiința seminței creatoare în noi, și aici vine radiația, conform programului spiritual divin.

Primul lucru pe care această radiație îl interceptează este cel mai mare lucru din sistemul nostru solar – Soarele nostru. Soarele este un motor nuclear, și el are cea mai mare energie din sistemul nostru. Noua radiație interferează cu Soarele și imediat Soarele își va schimba energia. Apoi Soarele va sufla această nouă informație prin vânturile solare (heliosfera Soarelui) direct către Pământ. Ea va fi imediat interceptată de către rețeaua magnetică (ca de obicei), pentru că rețeaua magnetică interceptează întotdeauna orice energie din heliosferă. Heliosfera (rețeaua magnetică a Soarelui) se suprapune peste rețeaua magnetică a Pământului și transferul de informații este complet prin ceea ce se numește inductanță. Acum, acestea se află în rețeaua noastră magnetică. Spuneam mai devreme că orice atribut care se află în rețeaua noastră magnetică este transmis apoi ADN-ului nostru.

Pe scurt, Noua energie afectează Soarele, Soarele trimite energia în rețeaua noastră, iar rețeaua noastră o trimite în ADN-ul nostru.

Umanitatea este acum pregătită pentru următorul pas în evoluție.

Și primul lucru pe care această deblocare va începe să-l creeze este acuitatea Akashică. Prin urmare, ființele umane se află în această nouă radiație ce se  intersectează cu Soarele. Soarele bombardează câmpul magnetic al corpului cu ea (prin intermediul vânturilor solare) și câmpul magnetic îi vorbește ADN-ului corpului. Dintr-o dată, exista posibilitatea  ca o parte din ADN să fie deblocat. Atributele deblocării acuității Akashei vor ajuta ființa umană să își amintească cine a fost.

Cu această amintire vine energia spirituală – nu în legătură cu cine a fost persoana, ci mai degrabă conferă, energetic și mental, energia a ceea ce a făcut. Sufletele bătrâne poartă cu ele experiență. Când priviți în ochii unui copil, veți vedea înțelepciunea care abia așteaptă să erupă, acești copii sunt diferiți. Ei nu vor trece prin ceea ce au trecut părinții lor, ei au un nou set de probleme și cele mai multe dintre problemele lor încearcă să navigheze printre vechile probleme pe care parintii le creaza pentru ei!

Cu alte cuvinte, după ce ați tot trăit o viață umană după alta, începeți să vă amintiți înțelepciunea pe care ați câștigat-o în aceste vieți trecute. Nu vă amintiți în mod neapărat cine ați fost, ci mai degrabă faptul că voi ați fost și experiențele pe care le-ați avut. Imaginați-vă un copil care vine pe planetă știind cum să citească? Imaginați-vă un copil care vine pe planetă știind să nu atingă ceva fierbinte? De unde a venit? Veți vedea tot mai multe astfel de situații, precum și senzația de ”a fi fost acolo, făcut asta”.

Acuitatea Akashică este amintirea experiențelor din timpul vieților trecute. Pe măsură ce copilul crește, acea amintire devine înțelepciune pură.  Pe măsură ce copilul începe să se trezească și glanda pineală să se deschidă, se întâmplă altceva. Rețeaua începe să-i vorbească copilului prin ADN, iar în rețea se găsesc și informațiile din capsulele timpului care încep să hrănească planeta cu o înțelepciune și cunoaștere crescută. Nu va trebui să vă reîncarnați pentru a vă trezi și mai mult!

Aceste energii spirituale înalte au nevoie de mult timp pentru a se maturiza și nu toate se vor întâmpla repede și instantaneu. Unii de pe planetă vor fi convinși că lumea trece printr-o perioadă întunecată, și asta din cauza faptului că ei nu  văd schimbările drept ceea ce ele sunt și nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat.

Căci, atunci când luminați cu multă lumină un loc întunecat, lucrurile care au fost întotdeauna în întuneric se împotrivesc. Asta este ceea ce se poate vedea acum. Lucrurile întunecate au fost întotdeauna acolo, dar nu au fost niciodată în lumina pe care o străluciți acum asupra lor.

Această conexiune cu grila cristalină crează înțelepciune, iar această înțelepciune se traduce în altceva, ceva extraordinar.

Atunci când organismele devin mai complexe, ele lucrează mai bine. Mai multe celule fuzionează împreună și comunică și lucrează mai bine. Pe măsură ce ființa evoluează ca o forță a vieții, sistemele devin mai elaborate și mai mature, și se activează sensibilitatea. E un fel de a spune că sistemele sunt conștiente că voi sunteți aici. Celulele vieții se reproduc, trăiesc și consumă o energie pe care mintea 3D nu a văzut-o încă în știință.

Conștientizarea Sinelui este unul dintre primele atribute ale inteligenței spirituale, și aici se afla omenirea acum. Astăzi, omenirea este mult mai evoluată decât animalele. Priviți în ochii animalelor și puteți vedea emoție și iubire, și puteți  vedea inteligență, dar ele nu știu cine sunt, nu cu adevărat – nu așa cum o știți voi. Creierul uman este cel mai bun de pe planetă și asta s-a întâmplat pentru că a devenit mult mai complex și sistemele lucrează împreună în moduri de care nu v-ați dat încă seama.

Si am ales să vă spun toate acestea deoarece acest adevăr de bază nu este reflectat absolut deloc la nivel social. Ați observat vreodată că o organizație cu cât este mai mare, cu atât mai disfuncțională devine?

Acum, pot să vă scot în evidență faptul că ceea ce s-a întâmplat cu structura celulară de-a lungul timpului este exact contrariul? Ceva lipsește! Celulele se coordonează unele cu altele în moduri pe care voi nu le-ați descoperit încă. Una știe ce face cealaltă și se produce un echilibru chimic și electric. Ele toate încearcă să se echilibreze împreună. Asta este frumusețea unui sistem care are unitate și coerență. Acesta pune laolaltă totul în așa fel încât toate au aceleași informații și toate lucrează împreună în direcția aceluiași obiectiv inteligent. Cum puteți avea voi trilioane și trilioane de celule în corpul uman, lucrând toate împreună, trăind pentru multă vreme, cooperând și făcând tot posibilul pentru a rămâne în viață, dar puneți câteva sute de oameni împreună și sunt disfuncționali?

Cu cât organizația socială este mai mare, cu atât mai rău funcționează. Apoi puteti privi la  guverne. În unele cazuri ar putea să pară că organizarea este de fapt proastă pentru că sunt prea mulți care încearcă să facă același lucru. Ce este greșit în această imagine?!

Însă, aceste lucruri sunt pe cale să se transforme. Ființele umane vor începe să aibă aceleși tip de atribute ale conștiinței ca și cele de care se bucură și celulele. Vor fi conectate. Vor începe să știe ce gândește celălalt. Nu în mod personal sau privat, ci intelectual și cooperațional. Simțul realității va fi ghidul. Veți descoperi foarte curând ceva ce nu v-ați fi gândit niciodată că s-ar putea întâmpla: marile organizații vor începe să funcționeze mai bine decât au funcționat vreodată, pot chiar să existe o cooperare fără să fie un manager. Vă puteți imagina o situație în care să nu fie nimeni la conducere? Acest lucru se poate întâmpla numai atunci când toți indivizii cunosc în aceiași măsură problemele. Si acesta este factorul înțelepciune. Vă puteți imagina cum va afecta acest lucru totul? Relațiile, afacerile în general, corporațiile, politica și guvernele. Dacă conștiința este fizică înseamnă că există reguli absolut fizice ale înțelepciunii și asta înseamnă că ele pot fi văzute și se poate lucra cu ele.

Vă amintiți radiația care iese în calea voastră în sistemul solar? Vă amintiți că o să afecteze rețeaua magnetică? Toate acestea vor începe să vă deblocheze ADN-ul. Va debloca numai ceea ce voi prin libera alegere acceptați să deblocați. Nu vi se va întâmpla acest lucru fără permisiunea voastră.

Indiferent de ceea ce corpul vostru obosit spune acum, voi vă veți transforma. Imaginați-vă un corp tânăr având de această dată cunoașterea pe care voi ați dobândit-o, în care nu va mai trebui să faceți aceleași greșeli! Veți dobândi o stare proaspătă, arătând bine și amintindu-vă! Ați petrecut o grămadă de timp luptând împotriva vechii energii. Acum, a sosit vremea sa să  vă bucurați de ceea ce ați plătit și ați câștigat! 

Este ca și cum, metaforic vorbind, sunteți niște copii aflați pe terenul de joacă. Vă puteți aminiti cum era să fii pe terenul de joacă? Vă aduceți aminte de bătăuși? Vă amintiți cum era să te simți nepotrivit sau poate erați unul dintre bătăuși? Ați făcut tot ceea ce ați făcut cu conștiința voastră juvenilă și alți copii au făcut același lucru. A fost supraviețuire și ați făcut tot ce ați putut pentru a vi-o putea menține pe-a voastră.

Dar acest lucru s-a schimbat pe măsură ce ați crescut, și ca tineri adulți, nu ați mai făcut lucruri ca și cele de pe terenul de joacă. Nu ați mai tachinat sau aruncat cu pietre sau pus porecle. Acum știați mai multe pentru că ați crescut și ați devenit mai înțelepți. Acum, gândiți-vă la o omenire care n-a ieșit niciodată până acum de pe terenul de joacă. În această nouă energie, vă sunt date instrumentele maturității pe care ați câștigat-o. Vedeți civilizația cu ochi noi, și terenul de joacă începe să dispară. Înțelepciunea începe să-l dea afară.

Omenirea nu ar fi putut să intre în această nouă înțelepciune atâta vreme cât ea se lupta în mod barbar. Pentru ca  asta este ceea ce a făcut omenirea vreme de eoni! De-a lungul anilor ați învățat cum să vă omorâți din ce în ce mai ușor unul pe altul, și dintr-o dată conștiința se schimbă. Oamenii încep să-și dea seama pe scară largă că ”nu asta este ceea ce ne dorim”, și încet majoritatea va ajunge la această înțelegere.

Așa ca și în viața reală, vă dați seama că unii dintre bătăuși nu au crescut și continuă să se joace după ”regulile de pe terenul de joacă.” Îi vedeți pe unii dintre ei chiar acum pe planetă. Le-ar place să aducă înapoi energia veche, întunecată și să o pună înapoi așa cum a fost înainte. Le-ar place să vă facă să vă temeți, dar acest lucru nu se va întâmpla. Înțelepciunea se schimbă.

Înnăscutul vostru începe să se schimbe. Înnăscutul este inteligența corpului inteligent (energia pe care voi o testați prin intermediul mușchilor voștri pentru a comunica prin ea). Podul dintre corporal și Înnăscut lipsește și el va începe să fie construit. Veți deveni în cele din urmă propriul vostru intuitiv medical. Veți ști ce se întâmplă în fiecare organ din corpul vostru și în fiecare glandă – veți ști dacă în sânge există echilibru! Nu credeți că creierul ar trebui să vă permită să știți acest lucru? Înnăscutul vostru o știe deja! El încearcă să se echilibreze întotdeauna și singurul lucru pe care îl lasă pe dinafară este conștiința voastră! Vă sună a fi complet acest sistem? Nu funcționează bine. Dar când veți începe să operați la 44 la sută, aceasta va deveni o realitate. Și acesta este doar începutul.

Imaginați-vă o Ființă Umană care ar ști toate aceste lucruri. V-ați uita la ea și ați spune că este un supra-om. Cum poate avea asta? Bine ați venit în viitor! Pacea pe Pământ este doar începutul și asta vine în mod automat odată cu înțelepciunea. Ați încetat să vă mai bateți unul pe altul pe terenul de joacă atunci când ați devenit adulți. Ați dezvoltat o maturitate și un pic de eleganță. Agenda voastră s-a schimbat și a trebuit să vă înțelegeți.

Dumnezeu ne-a dat ABC-ul la cum funcționează acest lucru în așa fel încât să fie real pentru noi atunci când va începe să funcționeze. Această explicație este ca noi să înțelegem că nu este vorba despre o poțiune magică de energie care va mătura Pământul și va aduce pacea. Nu este. Motorul acesteia vine din ADN-ul nostru, înțelepciunea noastră, încarnările noastre și din ceea ce noi decideți să faceți. Acesta este mesajul. Este de lucru!

Desigur ca există întotdeauna cei care întreabă ” Cât de repede? Totul sună atât de bine.” Poate ca nu se  cunoaște viitorul, pentru că acesta este libera alegere a omenirii. Dar se cunosc tiparele a ceea ce s-a petrecut înainte. Se vede o imagine de ansamblu pe care nici o Ființă Umană nu o poate vedea. Se văd  lucrurile care împing omenirea  înainte. Cât de repede? Asta depinde de noi. Sunt atât de multe lucruri care sunt în favoarea noastră, și asta include și ceea ce se petrece în sistemul nostru solar, care este în grafic pentru Noul Om.

Precesiunea Echinocțiilor au marcat începutul unei conștiințe Umane care începe să intre în maturitate. Apoi, există o perioadă de acomodare. Nu se cunoaste cât de mult timp va dura. Potențialul de a trece repede prin ea, există pentru noi. Omenirea a plătit prețul pentru asta. Toate viețile în care am lucrat acest puzzle au culminat în acest punct și noi avem acum libertatea de a-i vedea sfârșitul. Sunt necesare ajustări pentru a trece de la vechi la nou, și în ajustări o recalibrare pentru a găsi o nouă frecvență și asta depinde noi. Ieșirea din frică depinde de noi. Ele sunt aici pentru noi.

Este bine să știți că întunericul va încerca să câștige acum că lumina s-a aprins. El are un singur instrument care este puternic – cu adevărat puternic. Acest instrument poate ajunge cel mai sus și poate distruge. Poate merge la Lucrătorul în Lumină, vindecător și medium. Este un cuvânt format din patru litere numit frică.

Dacă vă este frică, atunci ei au câștigat. Vreau să vă gândiți la asta. Ei știu asta. Lăsați lumina voastră să strălucească prin ea într-un mod atât de uimitor încât să nu mai existe acel cuvânt oribil, de control format din patru litere. Nici măcar nu există. Mărșăluiți prin aceste vremuri și amintiți-vi-le, pentru că le-ați așteptat și ați muncit pentru ele.

Stați o clipă și sărbătoriți-vă unul pe celălalt.

Trăiți în momentul ACUM. Bucurați-vă de clipa prezentă, alegeți să trăiți clipa prezentă cât mai frumos și pozitiv posibil. Este celebrarea lui AZI, este un dar divin prezent, unic și irepetabil.

Conștientizați ceea ce este bine pentru suflet, începeți cu iertarea propriei persoane și a celorlalți, detașarea de emoțiile negative personale sau ale celorlalți.

Alege să nu mai judeci. Știm că suntem cu toții creatori, iar creația, respectiv viața noastră, este pe măsura iubirii din noi. Știm că oamenii ce intră în viața noastră ne sunt trimiși de Dumnezeu, și fiecare dintr-un anume motiv, fiecare fiind un dar sau un mic semnal de alarmă trimis de Univers către noi.

Urmărește să te detașezi de toate cele pământene, alături de bucuria și recunoștința pentru darul zilelor tale, adică Iubirea de Viață, dar și înțelegerea și acceptarea efemerității sale. Această idee o dată similată și conștientizată îți dă sentimentul inexprimabil al infinitului, al eternității ființei tale.

Aflați în viață, având sentimentul eternizării conștientizat, dispunem de puterea alegerii în experiență.

Alege să fii treaz, privește către stele zâmbind Sinelui tău divin și etern. Trăiește aici și acum, conștient de viitor și învățând din trecut. Conștientizează ceea ce este bine pentru suflet, cunoaște rolul emoțiilor, cunoaște rolul alegerii și al dreptului tău divin de a spune da sau nu. Nu judeca și nu avea pretenții, stăpânește-ți emoțiile și allege-ți sterile. Fii conștient că viața pământeană e trecătoare, și că eternitatea sălășluiește în sufletul tău.

Privește lumea cu detașare, trăiește în armonie cu actorii săi ce își țes calm scenele și acceptă contrariile acestei lumi admirând recunoscător frumusețile.

close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow