Spiritualitate

Puterea rezoluțiilor la început de an 2021

De câte ori, în prag de nou an, v-ați acordat un timp pentru voi și ați început să va notați în jurnalul personal planurile pentru noul an? Iată ce puteți face.

Mai întâi puteți scrie o întrebare:

Ce am făcut în anul care tocmai s-a încheiat?

Gândiți-vă la acest lucru. Primul lucru care vă poate veni în minte poate fi rezerva de bănuți pe care ați reușit să o strângeți peste an sau, poate avea legătură cu sănătatea voastră – dacă ați fost sănătoși peste an, mulțumiți pentru acest lucru!

Ce mai găsiți – nu mai găsiți nimic special….N I M I C care să vă surprindă, care să vă umple de aventură, de dragoste, de satisfacție, care să vă spună că nu ați trăit  degeaba în 2020?

Haideți să lăsăm trecutul în trecut și să rămânem în spațiul în care își face apariția, în mod inevitabil, următoarea întrebare:

Ce veți face în acest nou an 2021?

De câte ori nu ați avut sentimentul că, pentru a va creea rezoluția pentru noul an, e nevoie să coborâți ștacheta? Ca și cum, știți că nu urmează să aveți un an deosebit, și atunci nu aveți așteptări mari.

Acest obicei devine chiar un “exercițiu” pe care l-ați inventat , fără să fiți prezenți, ce vă lasă lipsiți de putere, de respect, de stimă de sine.

Este o coborâre a așteptărilor referitoare la propria persoană, la viața pe care aveți dreptul să o trăiți, la visele pe care le aveți.

Iar viața și anul 2021 se va scurge lună de lună “fără nimic semnificativ” cu scuza “lucrului” că ați fost ocupați.

Iată de ce Rezoluțiile de an nou nu au putere.

Nu au putere deoarece oamenii, fundamental, s-au autoconvins că “nu este posibil”.

De aceea fac compromisuri patetice, ca să se păcălească că nu trăiesc degeaba.

Această suferință este inutilă și stupidă.

Sursa ei este IGNORANȚA.

Nu este vorba de ignoranță în sensul în care trebuie să te mai duci la vreun curs unde un leader “deștept” și care “știe multe” îți poate da niște noi reguli, noi liste.

Nu este vorba despre “încrederea în sine”, sau de cum să “convingi prin comunicare”. Nu este vorba de a te îndoctrina cu cuvinte stupide. Este vorba de ignoranța care dispare precum întunericul atunci când aprinzi lumina.

Afli că ce aveai nevoie era deja acolo, doar că nu îl vedeai. Desigur este o ALEGERE.

Eu ALEG să “trăiesc viața”, nu s-o “înțeleg”.

Când? Doar acum!

De ce?

De ce nu?!

Pragmatic:

La acest început de an nu-ți propune ce o să faci ca să fii ceva, mai târziu, cândva, ci propune-ți cine vei fi chiar din momentul în care termini de citit acest articol.

Nu te complace în a depăna perena poveste de ce: nu ai, nu poți, cât poți din cauza că nu ai și nu poți…. – și doar de amorul artei, și doar pentru o lună sau cât dorești tu să îți dăruiești afară din suferință, doar FII!

Te poti întoarce la suferință oricând…ai o viață întreagă la dispoziție să trăiești în suferință, dacă vrei.

Să fii?  Cine?

Cine nu te gândești deloc când ești ocupat cu a fi cine NU vrei să fii.

Inventează posibilități noi de a fi (cu accent pe “inventează”, ca atunci când erai copil și erai “doctor”, “pompier”, “astronaut”, Ileana Cosânzeana sau Făt Frumos – știi cum); ce posibilități?!

Inventează posibilități diferite…

Posibilitatea de a fi liber.

Posibilitatea de a fi împlinit.

Posibilitatea de a fi mulțumit.

Posibilitatea de a fi cineva care se bucură de viață.

Posibilitatea de a fi generos (nu ca bani sau să dai ceva); aici poți să îți faci o listă de oameni cărora ai putea să le mulțumești pentru ceva oricât de mic. Sunt convins că dacă vă luați, în fiecare zi, timp de o lună, să mulumiți autentic unei persoane sau două, nu vă veți mai recunoaște peste o lună.

Posibilitatea de a fi autentic.

Posibilitatea de a fi integru.

Posibilitatea de a fi dragoste necondiționată.

Posibilitatea de a fi respect.

Posibilitatea de a dansa cu viața.

Și orice îți imaginezi tu mai departe.

Pentru că viața e de acțiune. Nu perfecțiunea și excelența sunt cele mai importante, ci acțiunea. Faceți de toate, implicați-vă în cât mai multe, scăpați de prejudecăți și de părerea celorlalți și treceți prin orice, pentru că experiența de viață e cea mai importantă. Experiența, entuziasmul și zâmbetul bat banii și statutul social. Se spune că viața bate filmul. Da, așa e, dar de prea multe ori filmele sunt proiecțiile dorințelor noastre și e mai bine să ne tratăm viața ca un film în care trebuie să jucăm magistral pentru a lua Oscarul.

Nu vă spun să fiți mai buni acum, în perioada asta, pentru că ar fi o prostie, vă spun să fiți mai buni pe tot parcursul anului, să nu vă mai uitați la capra vecinului, ci la voi în trecut. Voi sunteți competiția. Unii cedează psihic, fizic și emoțional, alții bat toate recodurile posibile. Fiți mai buni din toate punctele de vedere. Dați-i un ban puștiului care vă cere 1 leu la semafor, că nu vă doare mâna. Opriți mașina în mijlocul intersecției să ajutați o bătrână să treacă strada. Faceți 10 flotări, apoi 20, apoi 500. Alergați o singură dată dimineața la 7. Aruncați un pachet de țigări pe jumătate plin. Faceți un duș rece.

Nu vă mai purtați ranchiună unii altora și treceți mai repede peste lucruri. Fiți mai calmi și detașați. Pentru că oricum veți trece peste până la urmă, e doar pierdere mai mult decât masivă de timp. În esență, viața e un total echilibru într-un final. Fiți sinceri măcar cu voi înșivă. Asta e cel mai important – toți avem frici ascunse sau vise impunătoare, însă suntem datori să le acceptăm ca să putem progresa.

Modul în care te comporți cu oamenii care au alte convingeri față de alte tale arată nivelul tău de evoluție. Cu cât ești mai intolerant, cu atât ești mai animal. Țineți minte asta.

Nu mai puneți așa mare accent pe bani, pentru că era o vorbă – dacă nu ești fericit sărac, atunci nu vei fi nici bogat. Faceți tot ce vreți voi, apoi îmbrăcați-vă la costum, deschideți un vin foarte vechi și spuneți-vă istoria pe îndelete.

Rețineți, Viata e ca vremea.Uneori e frumoasă, senină, alteori e întunecoasă și deznădăjduitoare. Și cum va fi starea ei mâine, doar Dumnezeu poate hotări.

E bine să aveți idealuri în viață,un țel,un motiv pentru a trăi și a se lupta cu vremea rea.

Din acest motiv viața oricărei ființe umane trebuie să se asemuiască unei zi de Florii. Pentru ca noi toți trebuie să tratăm viața ca pe o floare, ca pe o minune indescifrabilă ce trebuie pur și simplu iubită. IUBIȚI VIAȚA! PENTRU CĂ DOAR O DATĂ TRĂIȚI!

close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow