Puterea transformării interioare
Blog,  Spiritualitate

Puterea transformării interioare

Traversăm o perioadă plină de transformări, cu siguranță mulți dintre voi ați simțit și simțiți în continuare diverse schimbări pe multiple planuri ale existenței. Cum facem față, la nivel individual la aceste mari transformări ce se petrec atât la nivel individual dar și planetar? Este extrem de important să șfeluiți propria conștiință, să deveniți mai luminosi, să înglobați mai multă lumină în ființa voastră. Pentru că schimbările din propria ființă generează alte schimbări în lanţ.  O problemă în plan fizic, cum ar fi o lovitură, un şoc emoţional cauzat de un eveniment neaşteptat şi neplăcut sau o decizie personală de a nu te manifesta asemenea unui om care crede în divinitate, în dumnezeire, vor genera perturbări în lanţ.  O stare dizarmonică în trup, în minte, în gânduri sau sentimente, în percepţia despre divinitate, despre omenire-creaţie a divinităţii se propagă asemenea volburii apei în toate celelalte planuri.  Ştim asta, o observăm la tot pasul.  O simţim, o vedem, o cunoaştem şi chiar o înţelegem.

Atenţia noastră se îndreaptă însă, înspre a cunoaşte cum putem face să ajungem invers, de la o stare perturbată la o stare renăscută.  Este un cerc vicios, în care toate problemele generează altele, în alte planuri şi odată armonia pierdută, chiar şi printr-o oboseală cronică, trebuie să depui ceva efort pentru a reveni la starea în care eşti fericit cu tine însuţi şi cu toată lumea înconjurătoare. 

Puterea transformării

Suferinţe fizice înfundate sau acute, supărătoare sau nu, dar care există totuşi, slăbiciuni afective, imposibilitatea de a face faţă unor persoane, unor tipuri de comportament, unor categorii anume de evenimente, sentimentul că îngerii par a nu-ţi mai arăta drumul aşa cum o făceau odată, toate acestea sunt semne ale lipsei armoniei divine pe anumite planuri.  Iar un plan îl influenţează pe altul şi tot aşa, până când ajungi să te întrebi cum poţi schimba lucrurile? De unde să începi?

Dacă laturile fizice sunt greu de vindecat câteodată, ele sunt însă vizibile, toată lumea le poate observa, le poate descrie evoluţia, ameliorări vizibile sunt calificate ca fiind concrete, ele există şi nimeni nu le poate tăgădui.  Dacă te-ai lovit, dacă te-ai tăiat, poate fi nevoie de timp ca să te vindeci.  Poţi scurta timpul refacerii, poţi reduce durerea, poţi face să depăşeşti momentul mai uşor şi să nu rămâi afectat de ceea ce s-a întâmplat.  Dacă eşti un învăţat, poţi înţelege de ce s-au întâmplat anumite lucruri, poţi căpăta experienţe iniţiatice, revelaţii şi chiar dacă ai avut de suferit în fizic, în cazurile bune în care simţi şi înţelegi ajutorul îngerilor, poţi ieşi din eveniment zâmbind, mai bun, mai puternic şi spunând „m-a ajutat Dumnezeu, că ar fi putut fi mult mai rău”.  Dacă este aşa la sfârşitul suferinţei te simţi un norocos al soartei, simţi şi conştientizezi legătura ta cu divinitatea şi ştii ca te vei deschide şi mai mult înspre înţelegerea şi iubirea divină. 

Cu laturile mental-afective este de asemeni greu de lucrat în timp scurt.  Se zice că dacă o organizaţie s-a obişnuit cu tine având un anumit rol, iar tu te schimbi, este aproape sigur că respectiva organizaţie va avea o reacţie puternică de inerţie şi va respinge recunoaşterea schimbării din tine.  Cei din jur au tendinţa de a te vedea prin imaginea pe care şi-au format-o ei despre tine.  Şi pentru tine este greu să te vezi într-adevăr schimbat.  Ai tendinţa să te consideri acela care ai fost odată şi cu care te-ai obişnuit atâta vreme.

Vindecarea armonioasă a tuturor planurilor tale implică salturi evolutive şi calitative, similar cu atunci când urci o treaptă a unor scări, iar apoi stagnare, ca atunci când îţi tragi suflarea pentru o clipă cu piciorul pe treapta tocmai urcată.  Este momentul în care te re-înveţi cu tine, te cunoşti, percepi schimbările şi primeşti avântul pentru următoarele trepte. 

Spuneam că persistă întrebarea „de unde să încep?” în condiţiile în care nu mai ai idei sau forţă pentru nou sau pentru saltul unei trepte a scării armoniei.  În primul rând te accepţi pe tine aşa cum eşti, cu toate cele bune şi rele, cu toate calităţile şi neputinţele tale şi îi ierţi pe ceilalţi, atât de mult cât poate inima ta mare, apoi mai mult, până simţi că ţi s-a lărgit inima de ai cuprinde tot universul în ea.  Aşa ai făcut pace cu cei din jur.  Mai este însă ceva de făcut.  Rămâne să faci pace cu tine însăţi, mai mult decât să te accepţi şi iubeşti ceea ce eşti sau ceea ce poţi fi. 

close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow