Rezonanta Schumann in direct

„ În fiecare secundă, o multitudine de impulsuri călătorește în jurul lumii în această cameră unică, rezonantă între Pământ și ionosferă, trimitând semnale coluzive către toate microorganismele. Aceste semnale ne cuplează cu câmpul magnetic al Pământului. Numite după descoperitorul lor, aceste rezonanțe Schumann (SR) conduc impulsul de armonizare pentru viața din lumea noastră.” Eric Thompson

REZONANTA SCHUMANN este ‘pulsul’ Pământului.


Această ”bătaie de inimă” se referă la frecvența câmpului electromagnetic al Pământului.

” Pământul a pulsat exact la 7.83 de HZ de mii de ani. Multe civilizații antice cunoșteau rezonanța Pământului. Anticii indieni Rishi au numit acest puls OM, și acesta avea o însemnătate specială.
În religia hindusă acest număr este sacru și este asociat cu sunetul cosmic.
Rezonanța Schumann este puternică și ne afectează sănătatea fizică și mentală.

Oamenii de știință au descoperit că există o conexiune între undele cerebrale și pulsul Pământului.”

CRESTEREA FRECVENTEI de rezonanţă Schumann se traduce prin scăderea progresivă a densităţii planetei…

Potrivit declarațiilor Dr. Dispenza, creșterea în frecvență creează creșterea nivelului de conștiință, iar atunci când aceasta crește, avem o conștiență mai profundă – iar undele gama sunt direct legate de acest fapt.
UNDELE cerebrale GAMA pot avea o frecvență de două ori mai mare decât cele beta, reprezentând o stare de excitație mare în creier și totuși, ele nu sunt legate de stările de urgență pentru supraviețuire, ci sunt corelate cu un soi de superconștiință și superconștiență.

” Potrivit oamenilor de știință, câmpul magnetic al Pământului, care poate afecta Rezonanța Schumann, se trezește încet, proces ce durează de mai bine de 2000 de ani.

Nimeni nu știe de ce.
Un bătrân învățat din India mi-a spus că acest câmp magnetic a fost creat de către CEI ANTICI pentru a ne bloca amintirile primordiale ale adevăratei noastre moșteniri.

Acest lucru permite sufletelor să învețe din experiențele liberului arbitru, fără să fie influențate de memorii ale trecutului.
Potrivit acestui învățat, câmpul magnetic se schimbă, devine mai slab permițând acestor amintiri să ne dezvăluie un adevăr suprem.
Vălul se ridică. Dacă este adevărat, atunci se ridică și alte întrebări la fel de interesante.” – Dr. Kathy Forti –

” Daca in 2014 valorile erau in crestere atingand 15-25 Hz, zilele trecute s-au atins valori de 36 de Hz si chiar de 160 Hz, valori nemaiîntalnite in toata istoria masuratorilor.

Tora respectiv Zohar vorbeste despre un singur episod in istoria Umanitatii cand aceasta frecventa a crescut la cote atat de inalte, incat timpul s-a comprimat spre zero si Umanitatea putea trece intr-o alta dimensiune.
Acest episod istoric il gasim in timpul lui Moise pe muntele Sinai si jos la poalele muntelui, poporul Israel eliberat din sclavia egipteana.

Ce s-a intamplat, de ce nu a avut loc trecerea dincolo?
Pentru ca au existat intrusi…cu intentii distructive…
si cu un singur obiectiv – eradicarea fiintei umane…
Atunci au reusit sa creeze o frecventa atat de joasa, incat Israel a rezonat si a raspuns prin actiuni la aceste interferente maligne.
Frecventa a scazut, timpul s-a dilatat, Poarta spre Lumea Spirituala s-a inchis, lasand Umanitatea ca in viitor sa-si castige meritul de a intra spre o alta dimensiune.
Acesta este numita in Kabbala -Tikun Olam, corectarea lumilor. ”

Haim Misloschi – ” Rezonanța Schumann nu este doar extrem de complexă, ci și un fenomen misterios ce ne poate aduce mai aproape de conceptul a ceea ce suntem de fapt și să ne permită să îl explorăm într-un mod în care suntem conectați de Pământ.”

Fiecare este invitat sa analizeze, sa mediteze, sa inteleaga..si
sa traga propriile concluzii !

Cum să citiți această diagramă

Această diagramă de rezonanță Schumann în direct provine din sistemul de observare a spațiului de la Universitatea de Științe Tomsk, situată în Siberia.

Partea de sus a graficului arată cele trei zile pe care le acoperă graficul. Partea de jos a graficului arată orele (folosind ora Siberia care este GMT + 7). Pentru SUA EST este graficul -11 ore. CST -12 ore, MST -13 ore, PST -14 ore.

Alb = explozie de energie electromagnetică (EM) mai intensă sau excitații de plasmă ionosferică / infuzie de lumină. Acestea insuflă lumina si campurile electrumagnetice in sistem (la fel ca în fotografie).

Avem astfel
Verde =albastru normal = intensitate redusă

Bara verticală reprezintă valorile de rezonanță Schumann: 4, 7,83 (principal), 14, 20, 26, 33, 39, 45, 59. Toate măsurate în Hz sau cicluri pe secundă.

Rezonanța Schumann este poreclită „bătăile inimii pământului mamă” și poate apărea în benzi care se potrivesc cu intervalele observate în undele noastre cerebrale.

Există o cavitate atmosferică între pământ și ionosferă. În fiecare secundă, aproximativ 1000 de blițuri de luminoase din întreaga lume armonizează aceste impulsuri care se deplasează în jurul acestui spatiu, trimitând semnale de energie electromagnetică către toate microorganismele.

Aceste semnale ne cuplează cu câmpul magnetic al Pământului și se crede, de asemenea, că sunt influențate invers de emoțiile de masă și de suma conștiinței umane.
7,83 Hz

Oamenii sunt acordați la vibrațiile rezonante ale pământului.

Ființele umane vibrează (da, asta înseamnă că ești si tu) și frecvența pe care o emit variază de la 5-10hz. Suntem în aceeași rază de acțiune ca 7,83Hz a pământului.

Acesta este motivul pentru care natura vindecă oamenii. Îi ajută să se potrivească cu frecvența pământului de 7,83, ceea ce sporește capacitatea naturală a corpului de a se vindeca și de a se regla.

close