Experimentează online

Bine ai venit la programul experimentează online.

Acest antrenament se desfășoară în fiecare seară la ora 21.00 – 21.15 ora României

Aici puteți începe să modelați de la comportamentul personal până la felul în care interacționați cu ceilalți și cu mediul în care trăiți, la ambianța în care vă puteți construi propriul destin, la succesul sau eșecul dumneavoastră. Puteți ajunge să hotărâți în mod deliberat să vă schimbați viața în mai bine, și să aplicați modul în care puteți face ca acea hotărâre să devină realitate.

Ideile și metodele prezentate aici au menirea de a deștepta ceva aflat în adâncul ființei dvs.

Această acțiune va arăta pur și simplu ce trebuie făcut și cum trebuie făcut.

Lumea în care trăim este o societate formată din mai mulți indivizi, iar puterea si frumusețea ei depind în mod direct de fiecare dintre noi. Într-un fel sau altul, toți influențăm această lume.

Unele dintre experiențele prezentate aici au un caracter practic, de exemplu, obținerea unor avantaje cât mai mari de pe urma activităților curente, luarea unor decizii optime în toate împrejurările, fixarea, din punct de vedere parapsihologic, a unui scop și deprinderea modului în care se poate realiza sincronizarea cu energia, astfel încât sa apară o îmbunătățire a vieții în mod concret. Cel mai important este să înțelegeți și să luați în considerare faptul că ne trăim viața chiar acum. Din acest motiv, aceste acțiuni sunt dedicate utilizării și antrenării minții dumneavoastră în mod practic. Cheia este „să vrei cu adevărat”.

Gândul înseamnă energie

Primul exercițiu

Mintea este precum o clădire înaltă

Un zgârie-nori este o clădire foarte înaltă din oțel, ciment si sticlă. Are o temelie si multe etaje. La fiecare etaj se găsește altceva, iar un lift vă poate duce oriunde doriți. Mintea dumneavoastră seamănă cu un zgârie-nori, are deci o fundație si multe etaje. Fiecare etaj este reprezentat de un alt nivel de percepție – conștient, subconștient si supraconștient -, un alt nivel de cunoștințe si aptitudini. Spre deosebire de oțelul, cimentul si sticla dintr-o clădire, mintea constă în energie pură și inteligentă. Liftul este reprezentat de capacitatea dvs. dobândită de a ajunge la orice nivel al minții, după bunul plac.

Călătorie într-o clădire înaltă

Faceți următorul exercițiu de imaginație: Închipuiți-vă ca stați drept în fața unui zgârie-nori imens ce reprezintă mintea dvs.

Priviți în sus. Nu puteți vedea vârful clădirii, care dispare în nori.

Știți ca mintea dvs. este la fel de vastă ca si acest zgârie-nori.

Intrați în clădire, la parter, si priviți împrejur. Veți vedea multe uși. Pe una scrie „auto -conservare”, iar pe celelalte „hrană”, „adăpost”, „siguranță”, „reproducere”. Din ceea ce vedeți vă dați seama ca parterul mintii dvs. cuprinde necesitățile cotidiene si ceea ce are legătură cu supraviețuirea. Acest nivel vă este foarte familiar. De o parte si de cealaltă a holului, tocmai în capătul lui, vedeți doua uși de lift. Pe una scrie „Numai în sus”, iar pe cealaltă „Numai în jos”. Intrați în liftul cu mențiunea „Numai în jos ”. Coborâți la subsol. Lăsați ușile sa se deschidă, dar nu ieșiți din lift. Priviți doar din ușă. Vedeți iarăși uși pe care, de data aceasta, scrie „lăcomie ”, „violență”, „ură” sau „mândrie”. Puteți vedea si multe alte uși pe care sunt înscrise alte cuvinte cu conotații negative. Va dați seama că acesta este sinele dumneavoastră inferior. Vă dați seama că în trecut ați fost la acest nivel de nenumărate ori, el va este mult prea familiar. Nu vă place aici.

Puteți sa simțiți vibrațiile negative si jurați sa nu mai calcați în acest loc. Închideți ușa liftului si încuiați calea de acces spre subsol. Aruncați cheia în fanta dintre cabina si perete. Cheia cade imediat în puțul ascensorului, de unde nu o mai puteți recupera, întoarceți-vă cu liftul la parter.

Ieșiți din ascensor.

Întoarceți-vă si puneți pe ușă un lacăt mare si solid, imposibil de forțat. Nu veți mai folosi niciodată acest ascensor ce merge numai în jos.

Intrați acum în ascensorul ce merge „numai în sus” si urcați la primul etaj. Deschideți ușa liftului, mergeți de-a lungul coridorului si uitați-vă la ceea ce scrie pe ușile de la acest nivel. Veți citi pe una „visuri”, iar pe cealaltă „previziuni”; ambele vă sunt familiare. Ați mai fost pe aici si în trecut.

Vedeți de asemenea multe uși pe care nu scrie nimic; încă nu ați aflat ce se ascunde în spatele lor. Luați iarăși liftul si urcați la etajul al doilea. Ușa de aici este încuiată. Nu puteți vedea ce se află la acest nivel. Fixați-vă mental obiectivul de a găsi cheia pentru ca într-o buna zi să puteți deschide si această ușă.

Întoarceți-vă acum la parter.

Realizați faptul că aveți o conștiința de sine mai puternică. Știți ca aveți o latură inferioara a sinelui cu care nu doriți să mai aveți de-a face. Știți că aveți si conștiința unui sine superior. Știți, de asemenea, că aveți sute de niveluri ale sinelui superior pe care încă nu le-ați descoperit.

Vă propuneți sa găsiți o cale pentru a descuia si explora acele niveluri superioare.

Ieșiți si uitați-vă încă o dată cu atenție la acest zgârie -nori pe care îl formează mintea dvs.

Observați cât este de înalt. Ceea ce ați făcut este doar o mică incursiune în mintea proprie; vă doriți sa ajungeți mai departe.

Veți recurge la exerciții care vă vor permite „să descuiați ” si să parcurgeți toate nivelurile sinelui superior după bunul dvs. plac, acest lucru dându-vă posibilitatea să vă desfășurați în planul parapsihologic.

Pe măsură ce veți ajunge la niveluri din ce în ce mai înalte în ceea ce am numit zgârie-nori mental, veți avea experiențe din ce în ce mai sofisticate si aparținând de domeniul esotericului.

La un anumit nivel veți epuiza toate experiențele conștientului, iar la următorul nivel va începe subconștientul. La un nivel de percepție si mai avansat veți întâlni supraconștientul si tot așa, singura limita în ceea ce privește realizările dvs. fiind cea pe care v-o impuneți singur. Daca nu doriți, de exemplu, să ajungeți dincolo de nivelul 20, atunci nu veți ajunge.

Nivelul cel mai înalt este iluminarea, cunoașterea si realizarea deplină.

Succes

close