Spiritualitate

Unde începe vindecarea spirituală

Ce înseamnă vindecarea spirituală – transformare, iar gradul de transformare al fiecărei persoane este în funcție de cât reușește să se deschidă cu sufletul pentru a primi Energia Întregului. Precum a spus Iisus „credința ta te-a vindecat”,  tot așa vine și soarele până la geam dar pentru a intra în casă trebuie să dăm draperiile deoparte și cu cât le dăm mai mult deoparte cu atât poate intra mai bine.

Cu alte cuvinte, vindecarea spirituală înseamnă transformarea fiinţelor umane, înseamnă transformarea calităţilor noastre inferioare, precum frica, ignoranţa, vrăjmăşia şi ruşinea, în cele mai preţioase lucruri care există: iubire şi împlinire. Ajungem astfel să trăim în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Starea normală este de bine, de sănătate, de bogăţie. Doar de noi depinde forța cu care ne înălţăm cu sufletul spre Universul Infinit pentru a o putea trăi.

Vindecarea spirituală are ca efect si vindecarea corpului fizic. Cercetările confirmă că celulele comunică şi prin intermediul undelor, că se produc transformări chiar şi la nivel de ADN, are loc creşterea imunităţii sub influenţa gândirii pozitive şi mai ales a trăirilor frumoase.

Corpul este format din miliarde de celule. Ele intră în diverse combinaţii până formează corpul. Şi noi suntem o parte din ceea ce numim Întreg sau Creaţie Divină.

Fizica cuantică ne arată că prin creierul uman se procesează cca 400 miliarde biţi de informaţie pe secundă din care noi suntem, în medie conştienţi de numai cca 2000. Aceasta confirmă ceea ce ne spune Iisus de 2000 ani. Trăim ca nişte computere virusate – de griji, compătimiri, judecăţi, ataşamente, neacceptări, nemulţumiri şi sufocaţi de toate informaţiile, care credem că ne ajută și de care nu ne putem detașa.

Sunt mulţi care caută vindecarea. Unii simt că nu găsesc ceea ce au nevoie şi caută în continuare, alţii nici măcar nu-şi dau seama că prin căutarea lor se îndepărtează de obiectivul esenţial al vieţii fiecăruia.

Aşa cum se ştie de pe vremea dacilor, pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece mai întâi sufletul. Ceea ce facem în fiecare zi ca și practică spirituală ne ajută „să lucrăm” pentru creşterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu şi Creaţia Divină, manifestată şi prin starea de linişte şi de bine a sufletului. Ea ne ajută şi să conştientizăm că fiecare suntem şi „copiii lui Dumnezeu”, şi să trăim tot mai frumos şi această stare.

Fiecare avem puse de Dumnezeu în noi minuni. Ne putem gandi chiar la corpul nostru ca fiind un computer holografic.

Credem că suntem formaţi din oase, muşchi, că suntem solizi. Dacă ar fi să luăm tot ceea ce credem că este solid în noi, respectiv nucleele şi electronii atomilor, nu am umple nici măcar o nucă. Fizica cuantică arată că nici măcar nucleele atomilor nu sunt solide, când sunt când nu sunt, ca şi cum ar trece dintr-un plan în altul, deci nu sunt solide, noi fiind în întregime energie şi informaţie.

Este dovedit științific că un singur gând bun are ca efect, după câteva ore, creşterea imunităţii.

Cercetările ruseşti arată că cromozomii se comportă ca şi computere holografice, fiind influenţate de modul de a gândi, simţi. Dacă „cărămizile” de bază ale corpului nostru se comportă astfel înseamnă că şi sistemul uman se comportă ca un computer holografic cu performanţe superioare. Conştientizarea şi ca un computer holografic ne ajută să ne înălţăm mai uşor.

Performanţa redusă a creierului uman este datorată traiului asemănător funcţionării unui calculator virusat. Virusurile cele mai importante sunt: neacceptările, nemulţumirile, trăirea în trecut şi viitor şi mai puţin în prezent, grijile, judecarea propriei persoane şi a celorlalţi, orgoliul, autocompătimirea şi compătimirea, ataşamentele de tot felul.

Când ajungem la „starea normală de funcţionare”, în urma „devirusării”, avem şanse să scăpăm de orice boală, ne putem bucura tot mai mult de fiecare clipă şi se face tot mai frumos lucrarea Întregului şi prin intermediul nostru.

Iată ce înseamnă vindecarea spirituală!

La început suntem în armonie şi legătură totală cu Întregul din care facem parte, cu Dumnezeu Tatăl. Începând să judecăm apar grijile, compătimirile şi autocompătimirile, judecăţile, ataşamentele, neacceptările, nemulţumirile care cumulate pe parcursul timpului „întunecă” corpul de lumină şi ne separă tot mai mult de Întreg, de Dumnezeu Tatăl.

Se observă la cei care încep să aibă o practică spirituală zilnică, că pe măsură ce le sporeşte vibrația o tot mai mare parte din dizarmoniile acumulate se transformă. Ceea ce nu se poate transforma se elimină în mod natural fără a folosi pentru aceasta mentalul.   

Vindecarea spirituală semnifică transformarea fiinţelor umane, curăţirea elementelor inferioare, precum frica, ignoranţa, ruşinea şi înlocuirea lor cu cele mai preţioase lucruri care există: iubire, iluminare, fericire şi împlinire.

Abia când ajungem să ne bucurăm simtim cu adevărat că trăim. Până atunci chiar dacă am ajunge să avem toate bogăţiile de pe pământ şi să fim cei mai grozavi artişti, sportivi, care este rostul tuturor dacă nu ne putem bucura?

Paşii vindecarii, care încep de la naştere şi duc în cele din urmă la transformarea totală, au fost parcurşi atunci când o persoană a trecut dincolo de limitări, a aruncat toată teama şi a descoperit spiritul pur din interiorul său.

Se poate realiza vindecarea spirituală?

Întrebarea este corectă. Transformarea energetica este realizabilă, chiar dacă ceea ce se realizează este atât de important încât pare imposibil. Ea este posibilă pentru mulţi, fiecare având în interior elemente minunate care prin înălţare se pot manifesta, dar deocamdată este mai greu de înţeles şi de practicat. Cât şi cum depinde de fiecare. Pentru a se putea realiza o vindecare cât mai profundă este nevoie să fim cu sufletul deschis, să lăsăm să se desfăşoare totul în ordinea firească „facă-se voia Ta”.

În prezent, procentul vindecarii spirituale a umanitatii este în continuă creştere. Este bine să știți că vindecarea spirituală se poate realiza și din prieten în prieten şi din neam în neam, pentru că prin intermediul sufletului fiecăruia din cei cu care interacționati vă transmit din  armonia lor. Prin ceea ce se face prin fiecare dintre noi se deschide calea pentru a ne putea urma şi alţii tot mai uşor.

Așa cum spuneam și mai devreme, corpul nostru este format din miliarde de celule care intră în diverse combinaţii până formează corpul. Celulele pot comunica între ele şi prin unde. Fiecare celulă suferă sub influenţa dizarmoniei şi se poate vindeca dacă este armonie în jur. În mod similar fiecare dintre noi suntem o parte din Creaţia Divină, din Întreg.

Corpul fizic reprezintă, în medie, cca 7%,  din ceea ce este omul, restul fiind energie şi informaţie de vibraţie mai înaltă(suflet, spirit…). Prin intermediul acesteia suntem în legătură cu întreaga creaţie şi în primul rând cu cei apropiaţi nouă: copii, rude, prieteni. Pentru a ne înţelege mai bine suntem asemenea unui copac ale cărui rădăcini, trunchi şi prima parte a crengilor sunt formate din corpul subtil. Corpul fizic, care este tot energie şi informaţie dar de vibraţie mai joasă, corespunde vârfului crengilor. Prin intermediul rădăcinii suntem în legătură cu Întregul. Datorită dizarmoniilor acumulate în timp legătura cu Întregul mai este, în medie, de cca 1%. Cum ar putea să se dezvolte un copac care ar avea legătura cu pământul de numai 1% ?

Viaţa este o şcoală a creşterii armoniei şi reconectării sufletului nostru cu Întregul, cu Creaţia Divină, cu Dumnezeu Tatăl. În parabola fiului rătăcitor Iisus ne descrie călătoria de la perfecţiunea inconştientă, prin imperfecţiunea aparentă şi „rău”, până la perfecţiunea conştientă. Fiecare trebuie să ne urmăm propria cale. O credinţă devine eliberatoare numai prin experienţă proprie.

Indicatorul nivelului de armonie este bucuria. Iisus ne vorbeste despre Dumnezeu ca fiind Lumină şi Iubire.

Iata de ce avem nevoie să fim în contact cu corpul, să-l iubim, să fim conştienţi de el, să ştim mereu ce e cu el.

Starea normală este de bucurie continuă ca de copil, de armonie perfectă cu Întregul. Orice stare de dizarmonie este stare de boală şi creează încetiniri ale funcţionării pe subtil şi ulterior pe fizic. Şi un gând de vibraţie joasă are ca efect reducerea imunităţii. Bolile şi necazurile sunt semne ale insuficientei armonii între sufletul nostru şi Întreg.

Deşi medical clasic bolile sunt grupate sub diferite denumiri, din punct de vedere energetic şi informaţional fiecare suntem în felul nostru şi fiecare boală este diferită de celelalte.

Ori de câte ori apare o boală, cu până la şase luni înainte de a se manifesta pe corpul fizic sunt transmise continuu semnale. Schimbările apar mai întâi în sistemul energetic şi informaţional şi apoi se manifestă în corpul fizic.

Vă întrebați poate care sunt cauzele bolilor

Toxicitatea din gândurile negative, emoţiile negative nerezolvate, poluanţi, gunoaie, hrană necorespunzătoare etc., afectează câmpurile de energie ale corpului.

Expunerea repetată sau prelungită la stres eliberează substanţe chimice hormonale, cum ar fi cortizonul, colesterolul şi adrenalina, care slăbesc sistemul imunitar şi cresc riscul apariţiei de cheaguri de sânge şi a întăririi arterelor. Stocarea de emoţii negative în corpul fizic creează blocaje de energie care, în caz că sunt nerezolvate, vor conduce la distrugere şi boală.

Consider că toate bolile sunt ale sufletului. O dovadă importantă în acest sens sunt realizările medicului german Hamer. El dovedeşte, cu mijloace clinice medicale, că şi ceea ce numim „cancer” sunt modalităţi naturale prin care organismul caută să facă faţă unei situaţii stresante sau şocante.  Acesta, fiind internist şef la clinică oncologică a Universităţii din Munchen,  face „cancer” la organele genitale când băiatul său are un accident. Conştientizează că aceasta se datorează şocului prin care a trecut şi cercetează istoricul pacienţilor săi de cancer. Constată că tipul „cancerului” este în funcţie de tipul şocului prin care a trecut şi locul în care se manifestă este în funcţie de persoana de la care vine şocul. El constată că ceea ce numim „cancer” este o dezvoltare naturală de celule pentru a face faţă situaţiei şocante prin care se trece.

Iar una din principalele cauze ale bolilor este şi orgoliul. Cel orgolios nu se poate conştientiza ca parte a Întregului si ca efect nu-şi poate primi corespunzător energia şi informaţia de care are nevoie. Aceasta creează dificultăţi sufletului chiar şi după plecarea din această viaţă.

NE PUTEM ÎNSĂ VINDECA

Ne putem asemăna cu un copac în care rădăcinile, trunchiul şi prima parte a crengilor este format din corpul subtil şi vârful crengilor este corpul fizic (corpul fizic fiind în medie cca 7% din ceea ce este omul).

Un copac poate fi sănătos dacă este bună legătura rădăcinilor cu pământul, în caz general cu Întregul din care face parte. Dacă aceasta este bună sunt şanse să fie sănătoase şi rădăcinile şi dacă acestea sunt bine are şanse să fie sănătos şi trunchiul şi dacă şi acesta este bine au şanse să fie sănătoase şi prima parte a crengilor şi dacă acestea sunt bine au şanse să fie sănătoase şi vârful crengilor.

Dizarmoniile din gânduri vorbe şi fapte, respectiv judecăţile, grijile, compătimirile şi autocompătimirile, ataşamentele, neacceptările, nemulţumirile, acumulate de-a lungul timpului, ne separă tot mai mult de Întreg, de Dumnezeu Tatăl.

Nivelul mediu de conectare al oamenilor cu Întregul, este de cca 1%. Aceasta ne arată, chiar dacă corpul fizic considerăm că-i bine, ce cale lungă mai avem de străbătut. Eu înţeleg că suntem sănătoşi când suntem în armonie totală şi reconectaţi 100% cu Întregul din care facem parte, cu Dumnezeu Tatăl.

Se ştie că pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul. Pentru că atunci când este armonie celula se transformă şi se vindecă singură, fapt demonstrat şi de epigenetică, în condiţii de laborator.

Dr. Hamer, ocupându-se de peste 31 mii cazuri de „cancer” şi rezolvându-și cauza sufletească care a generat „cancerul” a reuşit ca gradul de recuperare să fie de peste 92%.

Singurul care ne poate vindeca este Întregul din care facem parte, Dumnezeu Tatăl, când noi ne deschidem sufletul să poată veni puterea divină să ne cureţe, să ne facă bine şi să ne dea putere.

Este demonstrat de asemenea că efectul trăirii e mult mai puternic decât al gândirii. Starea de linişte pe care o simțiți atunci când realizați o practică spirituală este semnul că sunteți pe calea însănătoşirii, a reconectării. Esenţa a ceea ce  puteți face, este trăirea tot mai armonioasă în prezent, aceasta este o „tehnică” cu efecte mai bune decât orice tehnică cunoscută.

Este bine să înţelegem însă că putem primi ajutor numai prin intermediul celor care sunt bine în armonie cu Dumnezeu. Pentru aceasta condiţia esenţială este să trăiască cât mai mult în prezent.

Există multe căi de reconectare cu Întregul, unii se înalţă pe o cale directă cât poate urca şi primi depinde de fiecare. Mulţi, în funcţie de sensibilitatea fiecăruia, simt, atunci când citesc căldură, relaxare, iubire. Iată o cale de vindecare spirituală; aceasta e percepţia puterii divine care vine să ne facă bine şi să ne dea putere. Şi se simte, mai frecvent, mai multă căldură acolo unde este nevoie de mai mult ajutor.

Se spune că în fiecare sămânţă de brad este potenţial un brad. În mod asemănător fiecare om, este şi copilul lui Dumnezeu.

Dar aşa cum pentru a putea trece sămânţa în starea de brad trebuie să ajungă în pământ unde să aibă căldură şi umiditate tot astfel şi noi „pentru a intra în Împărăţia Cerurilor” trebuie „să ne naştem a doua oară” şi să ajungem să trăim în prezent şi să ne minunăm şi sa ne bucurăm precum copiii.

Starea normală a omului este de bucurie continuă ca de copil. Până nu ajungem în această stare de bucurie continuă este un semn că trebuie să ne întărim armonia sufletului cu Dumnezeu Tatăl. Şi bolile şi necazurile se înscriu în rândul acestor semne.

Importantă e trăirea şi nu teoria pentru că toată teoria din lume nu face cât un gram de practică. Este importanta conştientizarea energiei pe care o primeşte sufletul  fiind în legătură cu Intregul.

 • Să conştientizăm că Dumnezeu este în toţi şi în toate, că totul este un imens templu divin din care facem şi noi parte, şi făcând tot ce simţim nevoia să facem să lăsăm grijile în seama lui Dumnezeu.
 • Indiferent ce fac ceilalţi noi cu bine să răspundem pentru că prin aceasta noi ne înălţăm cu sufletul spre Dumnezeu şi primim mult mai multă putere.
 • Să conştientizăm că Dumnezeu este lumină şi iubire şi de ceea ce iubim ne putem apropia.
 • Este bine să fim cu fruntea sus şi coloana vertebrală dreaptă pentru că numai aşa ne putem înălţa spre Dumnezeu dar în acelaşi timp trebuie să fim şi smeriţi.
 • Pentru a se elimina boala este indicat să ne rugăm, dar trebuie să învăţăm şi să ne rugăm.
 • Să conştientizăm că şi bolile şi necazurile sunt îndemnuri să ne întărim armonia sufletului cu Divinitatea.
 • Să ne bucurăm de binele celorlalţi şi în rest să-i lăsăm în seama lui Dumnezeu să-şi înveţe lecţiile, să nu-i judecăm.
 • Sufletul nostru trebuie să fie numai în legătură cu Dumnezeu. Starea normală este de bine, de sănătate, de bogăţie. Bogăţia să o înţelegem ca un cadru divin în care ne aflăm şi de care ne folosim şi nu ca fiind a noastră. Urmaşii trebuie să-i vedem ca daruri de la Dumnezeu şi abia apoi ca pe copiii şi nepoţii noştri.
 • Să trăim în prezent şi să ne bucurăm de fiecare clipă. Singurul timp real este prezentul. Numai când trăim în prezent putem fi în legătură cu Dumnezeu, ne trăim cu adevărat viaţa, suntem cu adevărat vii. Când ne bucurăm se înalţă sufletul spre Dumnezeu, se curăţă de aspectele mai puţin bune, se luminează viitorul.
 • Să facem cu bucurie şi mulţumire ceea ce simţim nevoia să facem. Când suntem mulţumiţi cu ceea ce facem efectul la ceea ce facem este cu atât mai bun şi înălţarea sufletului spre Dumnezeu cu atât mai stabilă.
 • Să avem întotdeauna imaginea de bine spre care tindem ca şi cum Dumnezeu le rezolvă pe toate. Să facem tot ce simţim nevoia să facem, şi pe măsură ce ne înălţăm spre Dumnezeu sufletul se curăţă şi informaţia care vine de la Dumnezeu, o primim mai clară, gradul de adevăr din ceea ce simţim că trebuie să facem este mai ridicat. Să ne bucurăm că se face voia lui Dumnezeu, să le primim pe toate cu smerenie, bucurie, mulţumire, sufletul deschis.

Și este bine ca fiecare să-și urmeze propria cale

Divinul este nelimitat, este totalitatea. Divinul este fără frontiere, deci de nedefinit. Nu putem spune absolut nimic despre Divin. Noi îl vedem în funcţie de posibilităţile noastre de a-l percepe, ca şi cum l-am vedea prin nişte ferestre. Fiecare ajungem la Dumnezeu printr-o fereastră specifică. Fiecare fereastră este fundamental diferită de toate celelalte.

Când cunoaştem Divinul înţelegem că fiecare suntem o parte a Creaţiei Divine şi nu mai negăm existenţa diverselor căi de a ajunge la El. Înţelegem că fiecare om are propria cale, propriile experienţe, de a ajunge la Dumnezeu.

Vindecarea spirituală trebuie căutată. E nevoie să ne deschidem spre ea pentru ca ea să poată veni. Ea a venit în cazul lui Zamolxe, a lui Buddha, a lui Iisus, ea vine când suntem pregătiţi, deschişi, când o căutăm.

Vindecarea spirituală trebuie s-o trăim. Chiar dacă mai şi greşim şi din greşeli învăţăm. Pe măsură ce înaintăm greşim tot mai puţin, învăţăm mai uşor, şi ne redresăm mai repede.

Înţelegerea vine odată cu viaţa, odată cu trăirea vieţii. Ea nu poate fi nici dăruită, nici transferată.

Bucurați-vă de fiecare clipă. Fiți tot mai „vii” și iubiți orice situație ce vine în viața voastră.

close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow