Vindecarea spirituală și Reconectarea cu Divinul.odt
Blog,  Spiritualitate

Vindecarea spirituală și Reconectarea cu Divinul

Să trăim vastitatea și frumusețea vieții înseamnă să începem să vedem sș sa simțim tiparele matricei universului cu care suntem conectați în fiecare clipă…

Pentru a ne putea vindeca este necesar să realizăm o călătorie profundă, prin care să aprofundăm conectarea cu Sine și, așa cum spunea și Iisus ”pentru a putea intra în Împărăția Cerurilor trebuie să redevenim copii”, adică să coborâm din minte în inimă și să trăim momentul present.

Priviți ce frumos trăiesc copii momentul prezent…ei sunt cu jocul lor nu-i preocupă nici ce s-au jucat înainte nici ce se joacă după, ci ceea ce se joacă în acel moment şi prin aceasta sunt bine în prezent şi bine în legătură cu Dumnezeu şi cu puterile divine. Nici în vorba dulce românească nu se poate spune nici „Dumnezeu a fost” nici „Dumnezeu va fi” ci numai „Dumnezeu este”.

Este important, pentru cei care au nevoie de aceste confirmări, că şi ştiinţa reuşeşte să confirme tot mai mult adevărul transmis de eoni.

Se repetă mult că suntem păcătoşi şi acest cuvânt ne apasă greu pe mulţi. Pentru a ne putea elibera de povara aceasta trebuie să înţelegem că la origine cuvântul păcat înseamnă separare de Dumnezeu. Ceea ce ne separă sunt credinţa puţină, grijile, compătimirile, judecăţile, ataşamentele, neacceptările, nemulţumirile şi ceea ce avem de făcut este să ne curăţim sufletul de ceea ce ne separă de Creaţia Divină şi Dumnezeu.

Când Iisus ne spune că este Calea ne arată că avem nevoie de o cale pentru a ne apropia de Dumnezeu. În starea actuală dacă ne-am putea conecta direct cu Tatăl efectul ar fi mult mai puternic decât dacă ar fi conectată direct la fulger instalaţia electrică de la o casă. Din acest motiv căutăm să primim ceea ce trebuie să primim de la Tatăl prin intermediari. Pe măsură ce ni se curăţă sufletul primim tot mai mult direct de la Tatăl ceea ce avem de primit.

Exista multe cai de reconectare cu Intregul: Zamolxe, Buddha, Mahomed. Fiecare maestru spiritual este la rândul lui o cale.

Unii se înalţă pe o cale directă, cât poate urca şi primi depinde de fiecare. Mulţi, în funcţie de sensibilitatea fiecăruia, simt când citesc căldură, relaxare, iubire…iata o cale de vindecare spirituală; aceasta e percepţia puterii divine care vine să ne facă bine şi să ne dea putere. Şi se simte, mai frecvent, mai multă căldură unde e nevoie de mai mult ajutor.

Datorită acumulării dizarmoniilor din gânduri, vorbe şi fapte de-a lungul timpului, ne putem asemăna şi cu o conductă înfundată de nămol. Aşa cum prin această conductă nu poate trece apa armonia divină ajunge greu la noi. Pe măsură ce ni se curăţă sufletul armonia divină poate ajunge tot mai uşor să ne facă bine şi prin intermediul nostru se duce mai departe să facă lucrarea Divinitatii. Mulţi devin mai sănătoşi şi li se luminează viitorul şi celor apropiaţi lor, fără ca ei să se preocupe în mod special de aceasta, dacă își doresc cu adevaărat o transformare și fiecare devine la rândul lui o cale tot mai deschisă pe care vine armonia Tatălui să-şi facă lucrarea.

Se spune că în fiecare sămânţă de brad este potenţial un brad. În mod asemănător fiecare om, este şi copilul lui Dumnezeu.

Starea noastră potenţială ne-o arată şi fizica cuantică când ne spune că prin creierul nostru se procesează într-o secundă 400 miliarde de biţi de informaţie din care noi suntem conştienţi, în medie, de numai cca. 2000; ne arată că în condiţiile uzuale funcţionăm ca şi computere virusate şi că putem şi e bine să tindem să trăim tot mai frumos starea de copil al lui Dumnezeu.

Dar aşa cum pentru a putea trece sămânţa în starea de brad trebuie să ajungă în pământ unde să aibă căldură şi umiditate tot așa şi noi „pentru a intra în Împărăţia Cerurilor” trebuie „să ne naştem a doua oară” cum îi spune Iisus lui Nicodim şi să ajungem să trăim în prezent şi să ne minunăm şi sa ne bucurăm precum copiii.

Starea normală a omului este de bucurie continuă ca de copil. Până nu ajungem în această stare de bucurie continuă este un semn că trebuie să ne întărim armonia sufletului cu Dumnezeu Tatăl. Şi bolile şi necazurile se înscriu în rândul acestor semne.

Mulţi dintre noi ne asemănăm şi cu o conductă înfundată de nămol grijile, compătimirile, judecăţile, ataşamentele, neacceptările, nemulţumirile fiind „nămolul” adunat pe sufletul nostru de-a lungul timpului. Aşa cum poate trece tot mai uşor apa pe măsură ce conducta se curăţă de nămol la noi poate ajunge tot mai uşor armonia divină pe măsură ce ni se curăţă sufletul şi prin noi spre cei apropiaţi nouă, spre toţi oamenii.

Şi astfel se realizează îmbunătăţirea stării de sănătate şi a viitorului, la noi şi cei apropiaţi nouă, şi faptul că ne putem bucura tot mai mult de fiecare clipă sunt o rezultantă a creşterii armoniei sufletului cu creaţia divină şi Dumnezeu Tatăl.

Dumnezeu este Lumină şi Iubire. În starea în care sunt mulţi dintre noi dacă ar intra direct în legătură cu Dumnezeu Tatăl ar fi arşi aşa cum ar fi arsă o instalaţie electrică de la o casă dacă ar fi pusă în legătură cu un fulger. Din această cauză mulţi dintre noi căutăm intermediari în legătura cu Dumnezeu. Pe cale religioasă se cere ajutorul sfinţilor. În alte căi spirituale se caută să se ajungă la sursă pe liniile de maeştri ș.a.

Este important însă că pe măsură ce ne sporeşte armonia, cuvintele, gândurile şi vorbele noastre devin căi prin care  se transmite armonia divină tot mai frumos. În funcţie de armonia şi sensibilitatea fiecăruia sunt mulţi care pot primi armonia divină prin tot mai multe căi, poate să fie un zâmbet de copil, o carte, o rază de soare.

Aceste stări nu pot fi cuantificate în parte materială, pentru că sunt din dimensiuni diferite. Și, pentru a ne menține o vibrație înaltă constantă, e bine să învățăm să nu mai judecăm.

Calea ne-o arată Iisus de 2000 de ani. Tot mai mult, pe măsură ce progresează, o reconfirmă şi ştiinţa. “Deveniţi o mlădiţă din vie” ne spune Iisus.

Importantă e trăirea şi nu teoria pentru că toată teoria din lume nu face cât un gram de practică. Este importantă conştientizarea energiei pe care o primeşte sufletul  fiind în legătură cu Întregul.

 • Să conştientizăm că Dumnezeu este în toţi şi în toate, că totul este un imens templu divin din care facem şi noi parte, şi făcând tot ce simţim nevoia să facem să lăsăm grijile în seama lui Dumnezeu.
 • Indiferent ce fac ceilalţi noi cu bine să răspundem pentru că prin aceasta noi ne înălţăm cu sufletul spre Dumnezeu şi primim mult mai multă putere
 • Să conştientizăm că Dumnezeu este lumină şi iubire şi de ceea ce iubim ne putem apropia.
 • Este bine să fim cu fruntea sus şi coloana vertebrală dreaptă pentru că numai aşa ne putem înălţa spre Dumnezeu dar în acelaşi timp trebuie să fim şi smeriţi.
 • Pentru a se elimina boala este indicat să ne rugăm, dar trebuie să învăţăm şi să ne rugăm.
 • Să conştientizăm că şi bolile şi necazurile sunt îndemnuri să ne întărim armonia sufletului cu Divinitatea.
 • Să ne bucurăm de binele celorlalţi şi în rest să-i lăsăm în seama lui Dumnezeu să-şi înveţe lecţiile, să nu-i judecăm.
 • Sufletul nostru trebuie să fie numai în legătură cu Dumnezeu. Starea normală este de bine, de sănătate, de bogăţie. Bogăţia să o înţelegem ca un cadru divin în care ne aflăm şi de care ne folosim şi nu ca fiind a noastră. Urmaşii trebuie să-i vedem ca daruri de la Dumnezeu şi abia apoi ca pe copiii şi nepoţii noştri.
 • Să trăim în prezent şi să ne bucurăm de fiecare clipă. Singurul timp real este prezentul. Numai când trăim în prezent putem fi în legătură cu Dumnezeu, ne trăim cu adevărat viaţa, suntem cu adevărat vii. Când ne bucurăm se înalţă sufletul spre Dumnezeu, se curăţă de aspectele mai puţin bune, se luminează viitorul.
 • Să facem cu bucurie şi mulţumire ceea ce simţim nevoia să facem. Când suntem mulţumiţi cu ceea ce facem efectul la ceea ce facem este cu atât mai bun şi înălţarea sufletului spre Dumnezeu cu atât mai stabilă.
 • Să avem întotdeauna imaginea de bine spre care tindem ca şi cum Dumnezeu le rezolvă pe toate. Să facem tot ce simţim nevoia să facem, şi pe măsură ce ne înălţăm spre Dumnezeu sufletul se curăţă şi informaţia care vine de la Dumnezeu, o primim mai clară, gradul de adevăr din ceea ce simţim că trebuie să facem este mai ridicat. Să ne bucurăm că se face voia lui Dumnezeu, să le primim pe toate cu smerenie, bucurie, mulţumire, sufletul deschis.

Si este bine ca fiecare să-şi urmeze propria cale

Divinul este nelimitat, este totalitatea. Divinul este fără frontiere, deci de nedefinit. Nu putem spune absolut nimic despre Divin.

Noi îl vedem în funcţie de posibilităţile noastre de a-l percepe, ca şi cum l-am vedea prin nişte ferestre. Fiecare ajungem la Dumnezeu printr-o fereastră specifică. Fiecare fereastră este fundamental diferită de toate celelalte.

Când cunoaştem Divinul înţelegem că fiecare suntem o parte a Creaţiei Divine şi nu mai negăm existenţa diverselor căi de a ajunge la El. Înţelegem că fiecare om are propria cale, propriile experienţe, de a ajunge la Dumnezeu.

Fiecare suntem potenţial şi copilul lui Dumnezeu. Dar pentru a putea ajunge să trăim această stare „trebuie să ne naştem a doua oară” şi „să redevenim copii”, trebuie să trăim vindecarea spirituală, ajungând să trăim în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă.

Vindecarea spirituală trebuie căutată. E nevoie să ne deschidem spre ea pentru ca ea să poată veni. Ea a venit în cazul lui Zamolxe, a lui Buddha, a lui Iisus, ea vine când suntem pregătiţi, deschişi, când o căutăm.

Vindecarea spirituală trebuie s-o trăim. Chiar dacă mai şi greşim şi din greşeli învăţăm. Pe măsură ce înaintăm greşim tot mai puţin, învăţăm mai uşor, şi ne redresăm mai repede.

Înţelegerea vine odată cu viaţa, odată cu trăirea vieţii. Ea nu poate fi nici dăruită, nici transferată.

Căci fiecare are propria cale. Prin acest articol pot să vă ajut să înţelegeţi. Pe măsură ce înaintăm cuvintele şi gândurile devin tot mai ”vii” atunci pot ajuta tot mai mult. Chiar şi mesajele devin tot mai „vii”. Dar cel mai important ajutor este armonia divină pe care o puteţi primi direct, fără cuvinte. De la mine pleacă spre toţi armonie divină. Să fim în stare să o primim. Dar fiecare trebuie să ajungă s-o trăiască.

Putem ajunge să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă, să fim tot mai „vii”. Putem ajunge să iubim orice situaţie din viaţa noastră.

Dar aşa cum spuneam si mai devreme, în prezent funcţionăm ca nişte calculatoare virusate. Datorită încărcăturii negative de pe sufletul nostru gradul de adevăr cu care primim informaţia de la Dumnezeu Tatăl este mic, în medie de cca. 14%.

În aceste condiţii şansele de a putea ieşi singuri din starea actuală, de a ne găsi propria cale şi de a o putea urma, sunt mici.

Iata de ce e important Să conştientizăm UNITATEA

Conştientizarea Unităţii ne ajută să putem primi energia şi informaţia de care avem nevoie, ne ajută să putem primi energia divină care dă viaţă florilor, copacilor, păsărilor, să ne facă bine nouă şi celor apropiaţi nouă.

Primul lucru care trebuie ţinut minte – Divinul este aici şi acum, însăşi existenţa, însăşi respiraţia, noi înşine. Până când divinul nu este experienţa noastră, credinţa e zadarnică.

Întreaga existenţă este armonie. Nu există altceva decât un joc cosmic. Să privim lumea ca pe un ocean în care noi suntem valurile şi apoi să continuăm să unduim, să ne jucăm.

Dumnezeu este pretutindeni – unul în toate. Tot ce e, e divin. Dumnezeu înseamnă pur şi simplu întreaga existenţă, totalitatea, oceanul care ne înconjoară, oceanul vieţii. Să-l vedem în toţi şi în toate pe Dumnezeu. O dată ce putem să vedem asta putem fi fericiţi şi pacea se poate produce pur şi simplu. Singură unitatea există, cele multe sunt doar formele ei. Ele nu există în realitate împărţite, divizate, numai par divizate; în adâncime una sunt.

Aşa cum arată şi dr. Jeanine Fontaine corpul nostru fizic reprezintă numai 5 – 10 % din ceea ce este omul, restul fiind energie şi informaţie de vibraţie înaltă (suflet, spirit…). Prin intermediul acesteia suntem în legătură cu întreaga creaţie şi în primul rând cu cei apropiaţi nouă: copii, neamuri, prieteni… Suntem parte a tot ceea ce considerăm a fi lumea noastră, şi strâns întreţesuţi cu tot acest tot. Suntem toţi expresiile aceleiaşi vieţi. Nu contează unde ne aflăm, rugăciunile noastre sunt auzite de toţi. Cu toţi Una suntem.

Ne asemănăm şi cu un copac în care corpurile subtile sunt rădăcina, trunchiul şi prima parte a crengilor şi vârful crengilor este reprezentat de corpul fizic. În primul rând suntem în legătură cu Întregul, cu Dumnezeu prin intermediul sufletului, al rădăcinii.

Să conştientizăm că aşa cum corpul nostru este format din miliarde de celule care intră în diverse combinaţii până formează corpul şi noi fiecare suntem câte o parte din Întreg, din Creaţia Divină.

Pentru a înţelege mai bine este util să conştientizăm, un exemplu. Vârful unui deget de la mână face parte din deget, din palmă, din mână, din corp şi din întreaga Creaţie Divină. Ceea ce are de primit primeşte de la Sursă, de la Dumnezeu Tatăl, prin intermediul corpului, a mâinii, a palmei şi a degetului cu care trebuie să fie bine în legătură. În mod asemănător toate părţile corpului fac parte din corp şi din întreaga Creaţie Divină şi ceea ce au de primit primesc de la Dumnezeu Tatăl prin intermediul corpului şi a părţilor de corp corespunzătoare. Şi noi facem parte din Creaţia Divină şi de la Dumnezeu Tatăl le primim pe toate. Vârful degetului participă la lucrarea degetului, a mâinii, a corpului. Totul este lucrarea întregii Creaţii Divine, este lucrarea lui Dumnezeu Tatăl. Prin intermediul fiecărei celule, prin intermediul fiecărei părţi din corpul nostru tot Dumnezeu Tatăl îşi face lucrarea.

De la Dumnezeu Tatăl le primim pe toate şi prin intermediul fiecăruia Dumnezeu îşi face lucrarea. Când Iisus ne îndeamnă „toată grija cea lumească de la noi s-o lepădăm” ne arată că suntem o parte din Creaţia Divină şi să facem tot ce simţim nevoia să facem, dar, să lăsăm grijile în seama lui Dumnezeu. Când realizăm aceasta se rezolvă mai multe şi ne consumăm mai puţin. Aşa cum demonstrează şi medicina, grijile au ca efect micşorarea imunităţii, o auto otrăvire…

Când conştientizăm că facem parte din Creaţia Divină, că de la Dumnezeu Tatăl le primim pe toate, şi prin intermediul nostru tot Dumnezeu Tatăl îşi face lucrarea şi ne deschidem sufletul să vină puterea divină care dă viaţă tuturor să ne facă bine şi să participe la lucrarea care se face şi prin intermediul nostru, lăsând grijile în seama lui Dumnezeu, începem să fim credincioşi.

Suntem în rezonanţă – “acordaţi” la lumea noastră. Suntem parte a ceea ce percepem. Corpul nostru este un templu care ne adăposteşte sufletul. Orice se întâmplă cu lucrurile din această lume, este resimţit de corpurile noastre. Nu existăm decât ca Unul în această lume. Cel mai mare lucru pe care putem să-l facem şi pentru noi şi pentru ceilalţi este să fim noi în armonie. Cheia către unimea noastră este capacitatea pe care o avem de a transforma lumea în care trăim. Dar pentru aceasta trebuie în primul rând să ne acceptăm aşa cum suntem pe noi şi ceea ce este în jurul nostru. Transformându-ne pe noi, se transformă şi ceea ce este în jurul nostru, influenţa simţindu-se la nivel de întreg.

Cu voinţă proprie, suntem un fragment care se luptă cu tot universul, având o cantitate infimă de energie. Şi acea energie este dată de univers. Universul este atât de jucăuş încât ne şi lasă să ne luptăm cu el, ne dă energie. Orice voinţă este împotriva naturii. Când spunem din toată inima “Facă-se voia Ta…” – “Ta” se referă la divinitate, la totalitate, întreg – devenim pentru prima dată puternici. Dar această putere nu ne aparţine nouă – noi suntem doar un canal, un culoar. Această putere îi aparţine întregului.

E important că ceea ce facem, atât cât putem, să fie în armonie cu Întregul. Când noi căutăm să facem ceva ce nu este în armonie cu Întregul ne asemănăm, de exemplu, cu vârful unui deget de la mână care ar vrea să se plimbe prin cameră când noi am sta pe un fotoliu.

De multe ori ceea ce se petrece este atât de impresionant faţă de ceea ce cunoaştem că se întâmplă în mod uzual încât ne e greu de crezut. De fapt tot ceea ce se petrece este normal dar noi trebuie să ajungem la nivelul corespunzător ca să se poată realiza.

Ca să ne deschidem este suficient să înţelegem ce i-am fi spus acum vreo sută de ani cuiva care ne-ar fi spus că în această clipă este ceea ce este acum. Probabil că cei mai mulţi dintre noi l-am fi considerat nebun. Dar atunci când credem că ceea ce nu cunoaştem încă nu există noi suntem cei care ne blocăm şi nu putem primi. Poziţia cea mai bună este nici „cred” nici „nu cred” ci „facă-se voia ta”.

 Caci Dumnezeu Sursa ne iubeste atat de mult! Suntem parte din el si avem nevoie Să conştientizăm ce mult ne iubeşte Dumnezeu!

Invataturile crestine ne arată că „Dumnezeu este lumină şi iubire.” Când conştientizăm ce mult ne iubeşte Dumnezeu ne putem apropia mai uşor cu sufletul de Dumnezeu şi putem primi ceea ce avem nevoie să primim.

Este important să conştientizăm că aşa cum noi avem grijă cu iubire de toate părţile corpului nostru şi Dumnezeu are grijă cu Lumină şi Iubire de întreaga Creaţie Divină, de fiecare dintre noi. Şi când conştientizăm ce mult ne iubeşte ne putem apropia şi mai uşor cu sufletul de Dumnezeu.

Din acest punct de vedere este frumoasă şi pilda cu “fiul rătăcitor”. Când se întoarce nu-l întreabă nici de ce s-a îndepărtat, nici ce a păcătuit pe unde a fost, ci este primit cu lumină şi iubire simbolizat prin tăierea viţelului cel gras.

Pentru a reuşi să conştientizăm ne ajută să înţelegem că şi soarele ajunge până lângă geam dar pentru a intra înăuntru trebuie să dăm draperiile deoparte. Dumnezeu este în mod continuu cu noi dar pentru a ajunge la sufletul nostru trebuie să ne deschidem sufletul.

Vindecarea spirituala presupune să trăim în prezent!

„Unul din ucenicii lui Iisus I-a zis: “Doamne, dă-mi voie întâi să mă duc şi să îngrop pe tatăl meu”. Iar Iisus i-a zis: „Vino după Mine şi lasă morţii să-şi îngroape morţii lor”. [Evanghelia după Matei 8,21]

Oare ce vrea să ne transmită Iisus? Ne transmite că ne bazăm pe trecut, ne facem şi planuri de viitor şi trăim puţin în prezent (cca 1,4%). Trebuie să ajungem să trăim cât mai mult în prezent pentru a deveni vii. Ii caracterizeaza ca „morţi” pe cei care trăiesc dar nu trăiesc în prezent!

Nicodim l-a întrebat pe Iisus: “Învăţătorule, cum pot să intru în Împărăţia lui Dumnezeu?” Iisus a răspuns: “Adevărat îţi spun că dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea împărăţia lui Dumnezeu.” Această renaştere e un proces continuu. Trebuie să ne renaştem în fiecare clipă. Să murim în fiecare clipă pentru trecut, oricum a fost el, frumos sau un iad. Viaţa este o naştere continuă iar moartea e şi ea continuă. Să fim clipă de clipă proaspăt şi tânăr, să renaştem în fiecare clipă. Iar dacă suntem proaspeţi nu putem decât să asistăm, să fim martori. Aceasta inseamna vindecare spirituala!

Numai atunci când ajungem să trăim în prezent putem fi în legătură cu Dumnezeu pentru că expresii ca „Dumnezeu a fost” sau „Dumnezeu va fi” nu au sens; putem spune numai „Dumnezeu este”. Iata de ce „pentru a intra în Împărăţia Cerurilor trebuie să redevenim copii” pentru că copiii trăiesc în prezent, sunt cu jocul lor din acel moment. Nu-i preocupă nici ce s-au jucat înainte nici ce se vor juca după, ei sunt în clipa prezentă, sunt cu Dumnezeu.

Să trăim în prezent. Atunci putem deveni conştienţi de frumuseţea, măreţia şi sfinţenia naturii, si atunci incepe sa se realizeze vindecarea.. Clipa de acum poate fi considerată elementul principal. Aici şi acum, este singurul punct, din care putem ajunge la Dumnezeu. Îl descoperim pe Dumnezeu în momentul în care realizăm că nu este nevoie să-l căutam. El este în noi şi în tot ceea ce există. Numai Creaţia Divină există. Tot ce există, există aici şi acum. Ori de câte ori ne dăm seama că ne ducem în trecut sau viitor să nu facem o problemă din asta. Să venim în prezent pur şi simplu.  Niciodată să nu ne pară rău pentru trecut. Să trăim fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. Numai atunci o vom încheia. Trebuie să ne încheiem socotelile în fiecare clipă. Să ne spunem: “Dacă trebuie să fac ceva, trebuie să fac aici şi acum, complet!” Să încercăm să acordăm atenţie acţiunilor în sine şi nu rezultatelor. Să acordăm atenţie deplină tuturor lucrurilor pe care ni le aduce în faţă prezentul. Să permitem lucrurilor să fie aşa cum sunt, atâta tot.

Să trăim în prezent şi să vizităm din când în când trecutul şi viitorul, atunci când trebuie să facem faţă aspectelor practice ale unei situaţii. În acest mod percepem o cunoaştere care nu distruge sacralitatea şi misterul vieţii ci conţine o iubire şi un respect profund pentru tot ceea ce există…si astfel, Fiecare ajunge să fie tot mai mult în prezent, mai viu, să-l redescopere tot mai frumos pe Dumnezeu, să se bucure tot mai mult de fiecare clipă.

Si Să fim conştienţi!

Să trăim clipă de clipă, atenţi, conştienţi de noi şi de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, şi să răspundem clipă de clipă.

Conştienţa nu e ceva care trebuie cultivat; ea există deja, trebuie doar să fie trezită. Omul conştient este bun pentru că este conştient. Iar la lumina conştienţei, răul dispare la fel cum dispare întunericul la lumina zilei.

Să fim totali în acţiunile noastre, să fim conştienţi. Aceasta înseamnă să nu avem alte gânduri. Corpul, mintea, sufletul să fie în armonie în timp ce facem orice lucru şi astfel lucrurile mărunte se transformă, devin acţiuni luminoase.

Să trăim clipă de clipă în prezent, atenţi, conştienţi de noi şi de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Pe măsură ce ne inaltam vibratia, gândurile devin din ce in ce mai pure ca efect al înălţării sufletului. Se obţine tot mai mult şi controlul asupra gândirii şi fiecare devine tot mai conştient.

Vindecarea spirituala presupune și Să semănăm armonie!

Ceea ce semănăm aceea culegem.

Viaţa este o şcoală a creşterii armoniei sufletului cu Dumnezeu şi se aseamănă cu şcoala clasică. La şcoala clasică dacă primim probleme mai multe sau mai grele ne supărăm pe profesorul care vrea să ne înveţe.

Şi în viaţă, dacă nu înţelegem încercările prin care trecem, pleacă gândurile care nu trebuie spre actorii din scenă. Dar ce semănăm aceea culegem. Dacă semănăm neghină nu avem cum să culegem grâu. Pentru a culege grâu trebuie să semănăm tot grâu.

Din acest motiv este bine ca indiferent ce fac ceilalţi, noi sa raspundem cu bine, este, de fapt, secretul lipsei de rezistenţă şi de reacţie.. In traditia crestina suntem invatati „să întoarcem şi celălalt obraz”, „să ne rugăm pentru cei ce ne urăsc şi ne blestemă”… cu alte cuvinte, e nevoie sa intelegem dacă noi răspundem cu bine, indiferent de acţiunile celorlalţi, ne ridicăm pe plan spiritual şi primim mult mai multe.

Când noi răspundem cu bunatate se înalţă sufletul spre Dumnezeu, se curăţă de aspecte mai puţin bune şi primim cu atât mai multă putere şi multe altele…

Chiar dacă noi facem lucruri bune şi cineva ne face rău, răul pe care-l face şi-l primeşte înapoi prin intermediul altcuiva. Fiecare culege ceea ce seamănă.

Cu cât pleacă mai multă armonie de la noi cu atât este mai bine pentru că aceasta curăţă şi din dizarmonia de altădată… ne îmbunătăţeşte starea de sănătate şi ne luminează viitorul…

Dar nu trebuie să confundăm binele cu slăbiciunea. Dacă de exemplu am avea o firmă şi unul din lucrători ar greşi este bine să discutăm cu el, cu armonie, şi să-l ajutăm să conştientizeze şi să nu mai greşească. Dacă în continuare greşeşte este bine să-l şi sancţionăm cu armonie. Dacă şi în continuare greşeşte îi facem un bine dacă cu armonie îl concediem pentru că în felul acesta îi mai dăm o şansă să se trezească şi să-şi urmeze cu armonie calea.

Vindecarea spirituală necesită rugăciune! Este nevoie Să învăţăm să ne rugăm!

Ca să se poată duce încărcătura negativă care este în jurul nostru ne ajută şi să ne rugăm. Dar este important aşa cum ne arată şi Iisus să învăţăm să ne rugăm. Iisus ne transmite că este bine să ne rugăm în linişte, fără cuvinte; iar dacă nu suntem în stare să ne rugăm în linişte ne spune cuvintele de la rugăciunea “Tatăl Nostru”.

Dacă mintea ar fi liniştită şi am putea conştientiza că suntem parte din Creaţia Divină şi că de la Dumnezeu le primim pe toate şi prin intermediul nostru Dumnezeu Tatăl este cel care-şi face lucrarea, şi ne deschidem sufletul să vină puterea divină care dă viaţă tuturor să ne facă bine şi apoi se duce să facă lucrarea lui cu cei apropiaţi nouă, cu toţi oamenii şi cu creaţia divină, lăsând grijile în seama Tatălui aceasta ar fi una din cele mai puternice rugăciuni.

Dacă simţim nevoia să ne rugăm cu cuvinte singurele rugăciuni bune sunt cele în care mulţumim pentru ceea ce primim şi ce vom primi. Prin aceasta deschidem posibilitatea pentru a putea primi. Trebuie să înţelegem că le putem primi pe toate când suntem pregătiţi să le primim…

Când ni se spune “acestea toate le puteţi face şi altele pe deasupra” ne arată că în noi este Dumnezeu care are puteri nelimitate, starea normală fiind de bogăţie, de sănătate, de bine. Noi trebuie să ne înălţăm cu sufletul spre Dumnezeu pentru a le putea primi pe toate. Când noi cerem, punem în evidenţă faptul că nu avem şi creăm condiţii ca să nu putem avea, sau să primim foarte greu ceea ce cerem.

Ca să înţelegem mai bine ne poate ajuta un exemplu. Starea normală este de bucurie continuă şi de sănătate. Când, din necunoaştere, dacă suntem bolnavi ne rugăm la Dumnezeu să ne dea sănătate, nemulţumiţi fiind că Dumnezeu nu ne dă sănătate, ne vedem bolnavi şi această imagine ne întăreşte boala, ajungând din ce în ce mai bolnavi. Mulţi începând să mulţumească pentru sănătatea pe care o au şi pentru cea pe care o vor primi, ştiind că starea normală este de sănătate, ajung destul de repede să fie tot mai sănătoşi.

Iata cat de important este Să conştientizăm cum primim în mod continuu Lumină şi Iubire Divină…

Şi în noi şi în jurul nostru este energie divină. Este atât de mare această putere divină încât cine are credinţă cât un bob de muştar poate muta munţii. Această energie a Întregului este confirmată şi de fizica cuantică. Primim în mod continuu această energie – ea este pâinea noastră cea de toate zilele. Ne ajută mult să fim conştienţi cum această energie ajunge în mod continuu la noi, în toate părţile corpului unde curăţă, regenerează, vindecă, dă putere… şi apoi trece mai departe şi ajunge să facă lucrarea lui Dumnezeu Tatăl cu cei apropiaţi nouă, cu toţi oamenii şi cu creaţia divină.

Pentru cei care putem este bine să conştientizăm cum această energie ajunge la noi în mod continuu ca dar de la Dumnezeu Tatăl.

Putem s-o conştientizăm ca o ploaie cu Lumină şi Iubire divină, în care în loc de stropi de apă sunt stropi de Lumină şi Iubire divină care vin de deasupra capului şi pătrund prin corp ca nişte lasere, ajungând în toate părţile corpului unde curăţă, regenerează, vindecă, dau putere… şi apoi trecând mai departe să facă lucrarea lui Dumnezeu Tatăl cu cei apropiaţi nouă, copii, nepoţi, părinţi, cu toţi oamenii şi cu Creaţia Divină.

În mod asemănător putem conştientiza cum razele soarelui fac această lucrare ca raze de Lumină şi Iubire divină care pătrund prin corp ajungând în toate părţile corpului unde curăţă, regenerează, vindecă, dau putere… şi apoi trec mai departe făcând lucrarea lui Dumnezeu…

O variantă este şi respiraţia cu Lumină şi Iubire divină. Când inspirăm vizualizăm cum odată cu aerul pe care-l inspirăm intră în noi şi energia divină sub formă de Lumină şi Iubire divină care ajunge în toate părţile corpului unde curăţă, regenerează, face bine peste tot, vindecă, dă putere şi apoi, rămânând în continuare plini de energie divină, când expirăm aceasta se duce să facă lucrarea lui Dumnezeu cu cei apropiaţi nouă, cu toţi oamenii şi cu creaţia divină…respirând astfel atât cât putem…

Şi prin ploaia cu Lumină şi Iubire divină şi prin respiraţia cu Lumină şi Iubire divină pe lângă că ne face bine se şi seamănă Lumină şi Iubire divină şi cu cât semănăm mai multă cu atât mai multă culegem…si ne vindecam….

Căci vindecare înseamnă și Să ne descărcăm de energia greşelilor!

Să conştientizăm că viaţa este o şcoală a creşterii armoniei sufletului cu Dumnezeu şi cu Creaţia Divină şi se aseamănă cu şcoala clasică. Când învăţăm să tragem liniile drepte, la începutul şcolii, câte exerciţii facem. Dacă ne supărăm că nu le putem trage drepte de prima dată învăţăm mult mai greu să le tragem.

Este foarte bine când suntem armonioşi. Dar dacă nu reuşim în totalitate de prima dată este important „să nu ne punem cenuşă în cap” când credem că greşim pentru că amplificăm răul. Şi un om complet sănătos dacă repetă mult că este bolnav ajunge să fie bolnav. Să conştientizăm că treptat ajungem să fim tot mai armonioşi… dar pentru a ajunge la această stare trebuie să ne acceptăm aşa cum suntem şi noi şi ceea ce e în jurul nostru şi să fim mulţumiţi cu cât şi cum reuşim să facem.

Ceea ce gândim, vorbim sau facem are efect şi asupra noastră. Ceea ce semănăm aceea culegem conform legii semănatului. Cu cât facem mai mult bine cu atât mai mult bine se întoarce şi cu cât facem mai puţin rău cu atât n-are ce rău să se întoarcă. Cele zece porunci pe care le întâlnim în toate marile religii se bazează pe această lege.

Când credem că greşim este bine să-i mulţumim lui Dumnezeu că ne iartă, ne luminează şi ne ajută să nu mai greşim şi prin aceasta ne curăţim, atât cât putem, de energia greşelilor. Prin aceasta se micşorează încărcătura negativă care apare pe noi când credem că greşim si ne simtim vinovati. Pentru că Dumnezeu este Lumină şi Iubire, nu ne pedepseşte. Apar efecte foarte dure când ne considerăm „păcătoşi”. Pentru a ne putea elibera de aceste efecte este bine să înţelegem că la origine cuvântul păcat înseamnă separare de Dumnezeu. Şi de ce am dori să ne separăm de Lumină, de Iubire, de Bucurie, de Armonie și multe alte atribute spirituale înalte?

Puterea constă în Unitate, Vindecare și În Momentul Prezent!

close

Descopera cursurile noastre

Alpha GenomiX
Image is not available

ALPHA GENOMIX este o metodă evoluționară prin care se realizează evoluția și decodificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a 5-a, prin tehnici și metode ce utilizează conceptele lentilelor cuantice a științelor spirituale ale ADN-ului.

Chakre-mutidimensionale
Image is not available

O Energie Noua vine sa evolueze treptat viata noastra, inclusiv stiinta, sanatatea, creativitatea, constiinta individuala si de grup, spiritualitatea, afacerile si tot ceea ce tine de constiinta umana si de obiceiuri.

Ciclulul Destinului
Image is not available

O nouă decadă a început. Schimbările și curățările sunt necesare în anul ce tocmai a început.
Ce schimbări să faci în 2020?

CODURILE LUMINII
Image is not available

Reprezinta limbajul Universului emis din Centrul Inimii Solare sub forma de Iubire Cristalina Pura. Sunt Pulsatii emise de catre Inima Solara (sursa existentei), ce strabat Universul, calatorind multidimensional, incorporandu-si matricea geometrica si frecventele in toate sistemele galactice strabatute.

Cristaloterapie
Image is not available

Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlantidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie. Ele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.

Protectie Energetica
Image is not available

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

NOUL CORP DE LUMINĂ
Image is not available

Află cum îți poți activa CORPUL DE LUMINĂ în procesul ascensiunii spirituale
Dacă vrei să te eliberezi de înlănțuirile karmice și să accesezi multidimensionalitatea ființei tale ai nevoie să îți activezi Corpul de Lumină.

ELIMINAREA IMPLANTURILOR ENERGETICE
Image is not available

CE sunt implanturile energetice?
CINE realizează implanturile energetice și DE CE?
Cine este afectat de ele?
CUM poți fi protejat față de implanturile energetice?

PROTECȚIA ENERGETICĂ PENTRU TERAPEUȚI
Image is not available

Cu toții avem o memorie celulară ce este stocată în țesuturile corpului nostru. Fie că ești terapeut sau maseur, interacționezi cu memoria celulară a clientului tău în timpul ședințelor de terapie.

Abundenta-multidimensionala
Image is not available

In cadrul cursului ABUNDENTA MULTIDIMENSIONALA, vom aborda STRATEGII DE GANDIRE, EXERCITII PRACTICE si TEHNICI extrem de eficiente prin care sa putem transforma constiinta tridimensionala saraca in prosperitate intr-o CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA NELIMITATA DE ABUNDENTA SI IMPLINIRE.

previous arrow
next arrow